Top 5 motortochten voor bedrijfsuitje in Nederland

Top 5 motortochten voor bedrijfsuitje in Nederland

Binnenkort volgt het jaarlijkse bedrijfsuitje, en je bent op zoek naar een origineel idee om de dag mee te vullen. Je wilt iets organiseren dat anders is dan anders, en bijdraagt aan het echte teamgevoel. Wat dacht je in dat geval van een prachtige motortocht? Op deze manier zie je wat van je eigen land, en kun je als bedrijf werken aan een sterk, saamhorig gevoel. In dit artikel zetten we de 5 mooiste motortochten voor een bedrijfsuitje voor je op een rijtje!

1. De Rondom IJsselmeer route
Op deze mooie route van 327 kilometer, kun je genieten van de schoonheid van het IJsselmeer. De tocht begint en eindigt op een parkeerplaats in Lelystad en voert door de meest prachtige soorten Nederlandse landschappen.

2. De Rivierenlandroute
Deze tocht van 165 kilometer is een prachtige invulling van je bedrijfsuitje. De tocht leidt van Dordrecht tot Nieuwegein tot Geldermalsen. Een heerlijk uitje waarop veel valt te genieten, ook in de vele horecagelegenheden onderweg.

Wil je optimaal genieten van je motortocht? Kies dan voor een helm die voldoet aan de veiligheidseisen en daarnaast ook past bij je rijgedrag, neem eens een kijkje bij Helmonline.

3. De Zuid-Limburg route
Op deze route van 133 kilometer ontdek je het krijt-löss landschap van Zuid- Limburg. De tocht begint en eindigt in Valkenburg en loopt afwisselend over plateaus en door rivierdalen. Soms moet je heerlijk rijden over smalle en bochtige weggetjes.

4. De Veluwe route
Deze route van 149 kilometer brengt je naar de meest mooie plekjes op de Veluwe. De route loopt door het stuwwallenlandschap van de Veluwe en het noordelijk IJsseldal, een fijne streek om tot rust te komen, en nieuwe energie op te laden. Het begin- en eindpunt van deze tocht is Kootwijkerduin.

5. De Deltaland route
Een boeiende tocht van 214 kilometer, waarop je als team kunt werken aan saamhorigheid en eenheid. Deze route loopt door het zeekleilandschap van Zuid-West Nederland. Je ontdekt de Zeeuwse eilanden, waarbij uiteraard ook aandacht wordt besteed aan de Deltawerken. Het start- en eindpunt van deze mooie route is Restaurant Grevelingen. Je leest hier meer over op ‘Beleef de Delta route‘.

Wij wensen jullie alvast een fantastisch bedrijfsuitje toe, en een ontspannen, afwisselende motortocht door ons prachtige land.

Delen