Top 5 facturatie tools voor jou

Top 5 facturatie tools voor jou

Als beginnend ondernemer ben je waarschijnlijk al wel tegenaan gelopen: de administratie. Urenregistratie, het bijhouden van bonnetjes en ga zo maar door. Het is verstandig om direct bij het begin goed te beginnen wanneer het gaat om administratie van de zaak. Wanneer je je administratie overzichtelijk houdt kun je zelf eenvoudig uren en facturen terugvinden en is het voor de Belastingdienst duidelijk hoeveel uren je steekt in je bedrijf. Gelukkig zijn er een aantal handige facturatie tools te vinden waarmee je eenvoudig en snel je uren kunt registreren. We hebben vijf kwalitatieve tools voor je op een rij gezet zodat je meteen aan de slag kunt. Met de ene tool laat je alleen de facturatie aan een ander over en met de andere tool besteed je je volledige boekhouding uit. Kies voor de vorm die het beste bij jou past.

1. Facturatie tool: Yanomo
Met stip op nummer 1 staat onze favoriet Yanomo. Yanomo beschikt over handige facturatie software waarmee je alle belangrijke administratie in één online programma kunt doen. Naast de standaard urenregistratie kun je er namelijk ook automatisch mee factureren, inclusief aanmaningen en andere administratie die hierbij komt kijken. In je logboek kun je iedere actie in de software terugkijken, wat niet alleen voor jou handig is maar ook voor de Belastingdienst. Uren registreren met Yanomo zorgt ervoor dat het meest vervelende werk leuk wordt.

2. Facturatie tool: MoneyMonk
Ook de software van bedrijf MoneyMonk is aan te raden wanneer je op zoek bent naar gemak op het gebied van facturatie. Daarnaast is MoneyMonk te gebruiken voor meer dan alleen facturatie: ben je op zoek naar een online boekhouder, een handige administratietool of een plek voor rittenregistratie? Ook daarvoor kun je bij MoneyMonk terecht. Het is de ideale software voor zowel ZZP’ers als ondernemers met werkenden onder zich.

3. Facturatie tool: Fiscus
Fiscus is een online programma waar je wanneer je maar wilt kunt inzien wat de stand van zaken is van de financiële kant van je bedrijf. Het fijne van Fiscus is dat ze hun systeem gekoppeld hebben aan die van de Belastingdienst zodat je je aangifte vanuit het systeem kunt versturen. Ook kun je eenvoudig bonnetjes scannen en uploaden. Fiscus is een zeer overzichtelijk programma voor een ieder die op zoek is naar gemak wat betreft zijn of haar financiën. De kosten voor de diensten van Fiscus variëren en zijn gebaseerd op wat je nodig hebt.

4. Facturatie tool: Thinq
Thinq is een online boekhoudkantoor waar je terecht kunt voor alle zaken omtrent je administratie. Het bedrijf maakt gebruik van een online systeem waar jij alles zelf kunt regelen. Bij Thinq stel je als het ware je eigen pakket samen met mogelijkheden. Zoek je een tool waar je facturen via kunt versturen of ben je op zoek naar meer? Bij Thinq kies je voor een uitgebreider (en zo ook duurder) pakket wanneer je van de extra mogelijkheden zoals je belastingaangifte wilt profiteren.

5. Facturatie tool: EasyZZP
Om werkelijk alles uit handen te geven aan een online administratiebureau mét handige facturatie tool moet je bij EasyZZP zijn. EasyZZP is een all in bedrijf dat online werkt: je voert je eigen administratie in via het systeem of via de app en het bureau doet de rest. Ook hier kun je zelf weten wat je wel of niet door het bedrijf laat doen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je omzetbelasting zelf te doen. Dit scheelt weer geld! Heb je geen zin om ook maar iets te doen wat betreft de financiële afdeling van je onderneming? Laat het dan aan de professionals van EasyZZP over.

Delen