Top 3 Weekendje weg met Wild Diner

Top 3 Weekendje weg met Wild Diner

Het wildseizoen is weer begonnen en u kunt dan ook genieten van de heerlijke Wild diners. Beleef een weekendje weg in de Achterhoek, Zuid-Limburg en geniet van een nachtje weg in Brabant. U heeft bij elk arrangement een heerlijk 4 gangen wild diner er bij zitten met soms zelfs een bij passend wijnarrangement.

Beleef een weekendje weg met een heerlijk wild diner.

Wild eten in de Achterhoek – 3 dagen genieten
Uw wild avontuur zou kunnen beginnen met een aperitiefje bij de open haard in onze gezellige lounge en wordt daarna voortgezet aan de sfeervolle tafels in het restaurant of in de gezellige lounge. Geniet van een heerlijk 4-gangen wilddiner van de chef, wat begeleid wordt door een bijpassend wijnarrangement.

Genieten van een Culinair Wildarrangement in het Zuid-Limburgse Gulpen
Voor de fijnproevers onder ons hebben wij een heerlijk 3-daags Wildarrangement. Geniet van het heerlijke 4-gangen wildmenu, maak een mooie herfstwandeling en proef het Gulpener seizoensbiertje. Een heerlijk weekend of zo lekker een paar dagen als tussendoortje genieten in het sfeervolle en gastvrije hotel in Gulpen.

Culinair Wildarrangment in Brabant – Geniet van uw 2 daags verblijf
Vanaf 21 oktober is het wildseizoen weer aangebroken bij ons in het hotel. Van 21 oktober tot 22 december 2018 kunt u genieten in ons sfeervol restaurant van een heerlijk culinair 4 gangen Wilddiner.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Delen