Menu
Vergaderen

TOP 3 Vergaderarrangementen in Utrecht

Een vergaderlocatie in Utrecht? Utrecht biedt de ideale omgeving voor een inspirerende meeting.  Meestal is het belangrijk dat de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer moet zijn. Wij hebben voor u talloze mogelijkheden en ik heb een TOP 3 Vergaderarrangementen in Utrecht gemaakt.

TOP 3 Vergaderarrangementen in Utrecht

Stijlvol vergaderen in de koninklijke bossen van de Lage Vuursche

Meerdaags vergaderen op een mooie locatie midden in de koninklijke bossen van Lage Vuursche. Gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, op nog geen 15 km van Utrecht en 35 km van Amsterdam. Een unieke locatie waar u als trainer, deelnemer of hotelgast staat centraal.

Vergaderen in het groen! In de bossen van Doorn

Midden in de provincie Utrecht, in de bossen van Doorn, vindt u onze prachtige vergaderlocatie. U hoeft zich alleen maar bezig te houden met de inhoud van uw vergadering, terwijl alle andere zorgen u moeiteloos worden ontnomen.

Meerdaags vergaderen op een kasteel in Zeist

Bent u op zoek naar een inspirerende en goed bereikbare vergaderlocatie in het midden van het land? Wees dan van harte welkom in Zeist! Dit kasteel is perfect gelegen ten opzichte van uitvalswegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Ons gehele aanbod kunt u vinden op: Vergaderen.nl
Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer: 088-5405850.

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Vergaderen.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850