Top 3 Relaxen en Genieten in Zuid-Holland

Top 3 Relaxen en Genieten in Zuid-Holland

Wilt u ook lekker genieten met je vriendinnen of met je partner van een weekendje weg in Zuid-Holland? Lekker even een weekendje ertussenuit om te shoppen, om lekker te genieten van de wellness of gewoon om even bij te kletsen.

Bekijk nu onze TOP 3 voor een op en Top Relaxweekend in Zuid-Holland:

1. Vriendinnenarrangement – Samen heerlijk bijkomen

Samen met uw vriendin, partner, moeder of dochter een dag heerlijk relaxen. U geniet van verschillende behandelingen zoals een gezichtsbehandeling, pakking, hotstone massage en u ontvangt een make-up advies. Wij werken met het Duitse cosmetica merk Babor. Gedurende de gehele dag gratis koffie, thee en bronwater. Onze beauty arrangementen zijn met badkleding. Door de persoonlijke aandacht die onze schoonheidsspecialisten u geven kunt u bij ons weer helemaal tot uzelf komen en genieten van alle rust. Ons Wellness is kleinschalig maar van alle gemakken voorzien. Een ding staat vast, u keert volledig ontspannen en relaxed weer naar huis terug.

Het Palace Wellness Center is gevestigd in het luxe 4-sterren Palace Hotel. U vindt het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee. Het PalaceHotel is het eerste Green KeyHotel in Noordwijk. Duurzaamheid en Milieu bewustheid staan bij ons hoog in het vaandel! Weg van alle drukte en dagelijkse beslommeringen kunt u hier heerlijk tot rust komen tijdens een beautydag. Dit arrangement is gericht op rust en ontspanning met als doel u een heerlijke dag te bezorgen. In ons Aqua center en sauna gedeelte is badkleding verplicht.

2. Relax arrangement – een heerlijke beautydag in Noordwijk aan Zee

Even helemaal relaxen? Dat kan met dit heerlijke Wellness arrangement. U wordt van top tot teen in de watten gelegd. Na deze beautydag bent u volledig ontspannen. Kom genieten van een heerlijke beautydag in Noordwijk aan Zee!

Samen met uw vriendin, partner, moeder of dochter een dag heerlijk relaxen. U geniet van verschillende behandelingen zoals een pakking, massage of gezichtsbehandeling,zonnebank en nog meer verwennerij. Wij werken met het Duitse cosmetica merk Babor. Gedurende de gehele dag gratis koffie, thee en bronwater. Onze beauty arrangementen zijn met badkleding. Door de persoonlijke aandacht die onze schoonheidsspecialisten u geven kunt u bij ons weer helemaal tot uzelf komen en genieten van alle rust.

Deze beautydag is gericht op rust en ontspanning met als doel u een heerlijke dag te bezorgen. In ons Aqua center en sauna gedeelte is badkleding verplicht.

Beautyweekend

3. Relaxen met het City en Wellness arrangement inclusief overnachting

Wilt u er eens lekker tussenuit? Een keer naar een andere omgeving en heerlijk verwend worden? Dan is het Elysium arrangement met een overnachting in Zoetermeer een ideaal ontspannend arrangement voor u!

Wilt u er eens lekker tussenuit? Een keer naar een andere omgeving en heerlijk verwend worden? Dan is dit het ideale arrangement voor u! Ontdek de gastvrijheid en service van Golden Tulip Zoetermeer en bezoek het centrum voor totale ontspanning: Elysium Centre! Elysium beschikt onder andere over meer dan twintig verschillende sauna’s, binnen en buiten zwembaden, een uniek openlucht zoutwaterbad, kruidenbaden, een Turkse hammam, 4 culinaire restaurants en vele beautybehandelingen en massages. Geniet van de rust en ontspanning.

Zoetermeer
In de omgeving van het hotel is van alles te beleven. Zoetermeer staat ook wel bekend als ‘City of leisure’ Zo kunt u bijvoorbeeld lekker een dagje skiën in Snowworld Zoetermeer, een van de grootste indoor skibanen van Europa. Bent u een golfliefhebber en heeft u een GVB? Vergeet dan niet uw golfclubs mee te nemen, want in Zoetermeer ligt een van de mooiste golfbanen van Zuid-Holland: BurgGolf Zoetermeer. Te midden van een prachtig polderlandschap vindt u hier een uitdagende 18 holes golfbaan. Wild u leren Flowboarden, bodyboarden of raften? Breng dan eens een dagje een bezoek aan ‘Dutch water dreams’ in Zoetermeer. Dutch water dreams beschikt onder andere over een 300 meter lange wildwaterbaan.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl

Delen