Tip van de week: strijkvrij overhemd

Tip van de week: strijkvrij overhemd

Uhhg, je bent laat voor een belangrijke vergadering. Maar je moet je overhemd nog strijken, want al die vouwen en kreukels er in, is geen gezicht. Hierdoor ben je nog later, maarja je ziet er nu wel goed uit. Maar als je die vijf minuten eerder thuis weg had kunnen gaan, was je op tijd geweest. Daarom is het ook tijd om je strijkbout weg te gooien en strijkvrije overhemden aan te schaffen. Dan ben je op tijd en je ziet er goed uit. En die vijf minuten langer slapen ’s ochtends, dat is ook niet verkeerd.

Voor elke denkbare gelegenheid een strijkvrij overhemd

Strijkvrije overhemden zijn al best wel een tijdje op de markt, dus het is niet meer één model in één keur. Nee, ze zijn er in allerlei verschillende kleuren en modellen. Zo zijn er nette witte smoking overhemden, die strijkvrij zijn. Maar ook ‘gewone’ witte overhemden, en vind je dat te saai, dan zijn ze er ook nog met een leuk printje in de boord en manchetten. Maar ook als je een knettergek overhemd zoekt, kan je tussen de strijkvrije overhemden kijken. Hier zijn er namelijk ook meer dan genoeg van te vinden. Drukke en rustige printjes,  het is maar waar je behoefte aan hebt.

Grote maten strijkvrije overhemden

En val je nou buiten de standaard maat, dan is het juist voor jou aangeraden om strijkvrije overhemden aan te schaffen. Ze zijn er namelijk tot hoge boordmaten. Maar ook met bijvoorbeeld extra lengte op de armen of op de romp. En ook pasvormen zijn er veel van. Zo is er de standaard pasvorm, maar zijn er ook strakkere en lossere. En al deze verschillende dingetjes zijn met elkaar te combineren. Zo kan je een overhemd bestellen met boordmaat 50, dat los getailleerd is en extra lengte heeft op de armen. Maar ook een boordmaat 38, dat strak getailleerd is met extra lengte op de romp, is te vinden.

Strijkvrije overhemden online

De meeste van deze overhemden vind je wel online. Simpelweg omdat er in fysieke winkels ook weinig overhemden worden verkocht. Online heb je een veel groter aanbod en kan je specifieker zoeken. En wie weet kom je iets tegen, waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben dat eigenlijk toch wel in jouw garderobe hoort. Maar ook qua maten, is het makkelijker om online te bestellen. Hier hebben ze vaak meer en heeft u dus een grotere kans dat de juiste maat met de juiste pasvorm er tussen zit. Wist je trouwens dat er ook strijkvrije dekbedden zijn?

Delen