Menu
Vrije tijd

TIP van de Redactie: Actief Groepsuitje in Brugge

Geniet van een gezellig dagje Middeleeuws Brugge of Bruisend Gent met dit compleet verzorgde arrangement. Na een indrukwekkende rondleiding en een heerlijke lunchmaaltijd, wordt u meegenomen voor een unieke CityGame waar actie en spanning centraal staan.

Uw Programma (tijden kunnen naar eigen wens aangepast worden)
11.00 uur – 13.00 uur Historisch Brugge OF Historisch Gent Een enthousiaste gids neemt u mee voor een unieke rondleiding door de historische binnenstad van het middeleeuwse Brugge of bruisende Gent. Onderweg wordt u vermaakt met grappige verhalen en interessante wetenswaardigheden. Uiteraard zullen de belangrijke bezienswaardigheden niet ontbreken gedurende deze indrukwekkende kennismaking met Brugge of Gent.

(Indien gewenst kan de rondleiding vervangen worden door een rondvaart door de historische binnenstad)

13.00 uur – 14.00 uur Lunch
Geniet van een compleet verzorgde lunch in één van de sfeervolle restaurants.

14.00 uur – 17.00 uur The Target
Een gevaarlijke gangster is ontsnapt uit de gevangenis. De politieteams openen de jacht. Hun wapens: een smartphone en de satellieten die boven de stad hangen. Zijn doel: € 1.000.000 verdienen door het plegen van misdaden in de stad. Kunnen de agenten de gangster uitschakelen voor hij zijn ‘Target’ heeft bereikt? Een niet te missen achtervolgingsspel met de nodige actie en spanning.

17.00 uur – 18.15 uur Bierproeverij
België staat bekend om zijn heerlijke bieren. Een bierproeverij mag dan ook zeker niet ontbreken bij een bezoek aan Brugge of Gent. Voor deze proeverij wordt u verwacht in een echte bierbrouwerij of een gezellig Belgisch café. Onder het genot van typische hapjes, proeft u verschillende biersoorten om de verscheidenheid aan smaken te kunnen vergelijken. Kortom, de ideale kennismaking met de Godendrank van onze Zuiderburen.

Indien gewenst kunt u uw groepsuitje afsluiten met een heerlijk bourgondisch diner!

Bent u op zoek naar een andere invulling van uw arrangement in Brugge, Gent of Breda? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Brugge

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Wij hebben een geweldig leuk verzorgd weekend gehad in Brugge.”
Astrid Thielen geeft een 9.

“Zeer leuk spel, zeker aan te bevelen.”
Andre Strijbosch geeft een 8.

“Het was een heel geslaagde dag waarin alles perfect was geregeld.”
Anoniem geeft een 8.

Wilt u meer weten over het Actieve groepsuitje in Brugge?