TIP: Uit in Giethoorn met een 2 uur durende Rondvaart

TIP: Uit in Giethoorn met een 2 uur durende Rondvaart

Maak een prachtige natuurtocht door het waterrijke Giethoorn in een rondvaartboot. Dit schitterende natuurgebied moet u absoluut een keer gezien hebben.

Natuurtocht Weerribben-Wieden
Nationaal Park de Weerribben-Wieden is een zeer waterrijk gebied met een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Dit resetaurant in Giethoorn is gelegen aan de oude toegangsweg richting het oude dorp Giethoorn. Vanuit dit sfeervolle restaurant worden diverse rondvaarten georganiseerd. Sinds 2008 organiseren wij natuurtochten waarbij u door de oude dorpskern vaart en door het natuurgebied. De rondvaart is onder begeleiding van een deskundige schipper/gids.

Het programma
U wordt ontvangen in het restaurant of op de rondvaartboot met een warme consumptie naar keuze en appelgebak met slagroom. Aansluitend gaat u een rondvaart maken van 2 uur door de oude dorpskern en het natuurgebied onder het genot van een uitgebreide picknick.

De natuurtochten zijn het hele jaar mogelijk (alleen niet tijdens ijsvorming) en is al te boeken vanaf 2 personen. Vanaf 10 personen is het mogelijk om uw eigen afvaarttijd af te spreken. De reguliere en het aantal afvaarttijden wisselen dagelijks.

Review: “Wij waren zeer tevreden over het gebodene : Koffie met appeltaart en een zeer fraai
verpakt lunchpakket , dat ruim voldoende was .
De rondvaart was prachtig en werd fraai begeleid met uitleg van de schipper.”

Boek nu ook een gezellig dagje uit in Giethoorn met een 2 uur durende Rondvaart inclusief picknick mee aan boord!

Delen