TIP: Landelijke vergaderlocatie in Overijssel

TIP: Landelijke vergaderlocatie in Overijssel

Een vergadering, presentatie, teambuildingsessie: De Holtweijde biedt faciliteiten op maat voor al uw zakelijke bijeenkomsten – van één dagdeel tot meerdere dagen.

Midden in het prachtige Twentse coulisselandschap, ligt bij het dorpje Lattrop, het sfeervolle Landgoed De Holtweijde. Uitkijkend over de weilanden kunt u hier kennismaken met echte Twentse gastvrijheid, onthaasten bij een knapperend haardvuur en genieten van culinaire hoogstandjes. Exclusiviteit, rust, gastvrijheid en sfeer, dit zijn de sleutelwoorden die het elf hectare grote landgoed en de service van de toegewijde medewerkers kenmerken.

Bekijk hier deze locatie Congrescentrum.nl – Landgoed de Holtweijde

Zakelijke bijeenkomsten
Een vergadering, presentatie, teambuildingsessie: Deze locatie biedt faciliteiten op maat voor al uw zakelijke bijeenkomsten – van één dagdeel tot meerdere dagen en voor kleine gezelschappen tot een publiek van 200 personen. Alle ruimtes zijn schitterend licht dankzij de directe verbinding met het omringende landschap. Een van onze conference rooms beschikt zelfs over een eigen, besloten terras. Ook beschikt Landgoed de Holtweijde over een ruime lobby waar ruimte is voor een ontvangst, een expositie of voor stands van sponsoren. Bij mooi weer is het mogelijk om op onze greens te dineren of een schilderworkshop te volgen tussen de paarden!

Klik voor meer informatie of boek uw vergaderarrangement hier 24 Uurs vergaderarrangement – schitterende vergaderlocatie in Overijssel

Met vriendelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Delen