Tijd voor jezelf begint bij Beauty.nl – De Wellnessboot

Tijd voor jezelf begint bij Beauty.nl – De Wellnessboot

Stap aan boord en ga mee op ontdekkingsreis… Waan u in de wereld van luxe en ontspanning en ontdek de veelzijdigheid van de Wellnessboot in het Brabantse Mill. Deze ware blikvanger is niet alleen uniek door haar bijzondere vormgeving maar ook door de fantastische ligging op het water en de vele binnen- en buitenfaciliteiten die dit schip u te bieden heeft.

Luxe, ontspanning en water
In de zomer van 2010 opende de Wellnessboot haar deuren. Eigenaar Maarten van Kempen waagde een grote sprong met dit bijzonder architectonische gebouw: een veertig meter lang en vier verdiepingen hoge wellness resort in de vorm van een boot. “Het idee van deze Wellnessboot is al zo’n tien jaar oud,” vertelt Fitland directeur Maarten van Kempen. “Ik zocht naar een onderscheidende vorm om wellness te exploiteren. Daarbij bedacht ik me dat mensen vaak een jacht associëren met luxe, ontspanning en water. Dat alles hoort ook bij wellness en vandaar deze Wellnessboot.”

In deze ware blikvanger vindt u o.a. een kruidenbad, binnenzwembad, relaxruimtes, een infrarood sauna, sanarium met kleurentherapie en een 90 graden sauna. Ook ontbreekt een mint stoombad, panorama sauna met geur, diverse afkoelzones en een restaurant niet. Buiten biedt de Wellnessboot naast twee zwembaden ook een opgietsauna met open haard, een warm en koud dompelbad, whirlpool en een sauna grot (met o.a. een kruidentempel, rassul ruimte en een zoutstoombad). Ook staat er een hottub op niveau. Relaxen kunt u er ook op het terras, op het unieke bovendek en op de uitgebreide ligweiden.

Daarnaast bevindt zich in de romp van de boot een grote beauty afdeling. U kunt er genieten van een ontspannende massage of een professionele schoonheidsbehandeling naar keuze. Daarnaast vindt u er ook nog een zoutrustruimte, diverse zonnebanken, collageenbank en extra kleedruimtes. Kortom: u hoeft niet ver op reis te gaan om heerlijk te kunnen genieten van luxe en comfort! Wellnessboot.nl

Tip! Overnachten bij een Fitland Hotel
Een bezoek aan Sauna- en beatyresort de Wellnessboot is perfect te combineren met een overnachting bij een Fitland Hotel naar keuze. Kies voor een overnachting in een moderne kamer bij Hotel Dormylle in Mill of voor een luxe overnachting bij Hotel De Vrije Teugel in Uden. Tijdens uw verblijf in één van onze vier sterren hotels proeft u meteen de Brabantse gastvrijheid en gezelligheid! Een betere afsluiting van een dagje wellness is toch niet voor te stellen?

Wellness Goes – opening medio november 2012
De Fitland Groep is sterk aan het uitbreiden in zowel de hotellerie als de wellnessbranche.Naast Sauna- en beautyresort de Wellnessboot in Mill, zal in november 2012 Wellness Goes haar deuren openen. In 2013 volgen wellnessresorts in Helmond, Leiden en Sittard. Allen direct gelegen bij een Fitland Hotel (uitgezonderd Wellness Goes). Door deze ontwikkelingen zal de Fitland Groep in een kort tijdsbestek uitgroeien tot een toonaangevende organisatie in de hotellerie en de wellnessbranche. Nieuwsgierig geworden naar het totale aanbod? kijk op Fitland.nl 

Beleef zelf de Wellnessboot met de Ontdekkingscruise
• Ontvangst vanaf 10.30 uur op de Wellnessboot met een heerlijke smoothie
• De gehele dag gebruik van alle saunafaciliteiten aan boord van de Wellnessboot
• Rondleiding door onze gastvrouw
• Badjas, handdoeken en badslippers liggen uiteraard voor u klaar
• Vrij gebruik van scrubzout, heerlijk geurende douchegel en shampoo
• Deelname aan diverse opgietingen deze dag (op basis van beschikbaarheid)
• Zonnebank (10 min)

Prijs: € 42,50 p.p.

Wil jij ook een cruise maken op de Wellnessboot?
Kijk voor meer informatie op: Beauty.nl/wellnessboot

 

Delen