Tijd voor jezelf begint bij Beauty.nl!

Tijd voor jezelf begint bij Beauty.nl!

Spa Zuiver is een verademing!? Ervaar direct een bijzonder gevoel van rust en ruimte!

Spa Zuiver
Midden in het Amsterdamse Bos vind je Spa Zuiver. Wanneer je bij ons binnenkomt, ervaar je vrijwel direct een bijzonder gevoel van rust en ruimte. En dat is precies de bedoeling. Spa Zuiver is een verademing. Een moderne en exclusieve spa met ruimte in overvloed (13.000 m²). Bij Spa Zuiver kun je onthaasten, uitrusten, bijtanken en bovenal: hemels genieten van dat weldadige gevoel van luxe. Ervaar het zelf.

Wellness
Een bezoek aan Spa Zuiver is een welkome verfrissing voor lichaam én geest. Maak je hoofd leeg in de stilteruimte of droom weg op het ligterras. Kom tot rust in de traditionele Finse sauna’s. Liever ontspannen in de hot tub of de whirlpool? Ook dat is mogelijk. Niet te missen: een persoonlijk badritueel in de unieke hamam. Spa Zuiver is een spa van internationale allure: de faciliteiten zijn eindeloos. En de omgeving? Die is sereen, fris en modern. Laat je onderdompelen in luxe en genot. Dit is wellness op z’n best.

 

Het gehele artikel lees je in het PA.NL magazine, uitgave 11 (mei 2012).

Let op! Het PA.NL magazine ontvang je alléén als je in het bezit bent van een PaCard. Heb jij nog geen betaalde PaCard? Bestel deze dan hier!


Delen