Teamuitstapje naar de nieuwste Hotspot van Amsterdam

Teamuitstapje naar de nieuwste Hotspot van Amsterdam

Vanaf 1 maart 2013 is de volledig vernieuwde Brasserie Ajax in de Amsterdam ArenA geopend. Deze warme en moderne nieuwe locatie is de nieuwste hotspot van Amsterdam Zuidoost waar werk en ontspanning perfect samenkomen en al uw zintuigen worden verwend. In samenwerking met Maison van den Boer is deze Brasserie tot stand gekomen, dus u mag er vanzelfsprekend vanuit gaan dat u ook op culinair gebied volledig wordt verwend. In alle rust even werken, uw zakenrelaties uitnodigen voor een heerlijke lunch of gewoon een lekkere borrel met uw collega’s drinken. Brasserie Ajax maakt het allemaal mogelijk!

Direct boven de Hoofdingang (ingang E) van de Amsterdam ArenA bevindt zich de Brasserie. Ideaal te bereiken middels een lift welke uitkomt naast de Brasserie. Onze collega’s van de receptie verwijzen u graag door.

Flexwerken & Zakelijk afspreken
Flexwerken is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de hedendaagse cultuur. Brasserie Ajax biedt u een inspirerende locatie waar uw creativiteit wordt geprikkeld en u gemakkelijk in contact komt met mede-flexwerkers. De ideale ontmoetingsplek dus!
Met gratis WIFI, een kantoorhoek waar de dagelijkse gemakken van een kantoor worden aangeboden en heerlijke verse koffie met lunchgerechten maken Brasserie Ajax tot DE plek om in alle rust te werken.

Vanwege de goede bereikbaarheid van het stadion kunt u heel gemakkelijk uw relaties uitnodigen voor een zakenlunch, een snelle afspraak of een inspirerende brainstromsessie.

Naar de wedstrijd of concert?
Zoals u zult weten vinden alle thuiswedstrijden van AFCAjax plaats in de Amsterdam ArenA. Daarnaast zijn er diverse Nederlands Elftal wedstrijden, maar ook vele concerten van Internationale artiesten welke het stadion tot de nok vullen. Ook onze buren Ziggo Dome en Heineken Music Hall hosten vele concerten waardoor Amsterdam Zuidoost het kloppende Evenementencentrum van Nederland is.

Brasserie Ajax biedt uw gasten de mogelijkheid om voorafgaand aan het evenement te komen genieten van heerlijke catering. Of u nu naar de Ziggo Dome gaat, of naar een wedstrijd(*), u bent altijd meer dan welkom!

* U dient wel in het bezit te zijn van een geldig ticket voor de Hoofdtribune van het stadion om bij Brasserie Ajax te kunnen reserveren.

Prijsindicaties
Om u een eerste indicatie te geven van onze culinaire mogelijkheden, zetten we hierbij alvast onze toppers onder elkaar!
– Sate van de(n) Boer | €12,50
– Zuurdesembrood met diverse soorten beleg zoals Iberico Ham, Gerookte zalm en Amsterdamse Ossenworst | € 5,25
– Club Ajax | € 7,50
Brasserie Ajax is op werkdagen geopend van 10.00-17.00 uur, maar uiteraard blijven wij graag op verzoek langer voor u open.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.
Meer informatie over dit uitje.

Delen