Stratenfestival Zwolle 2018

Stratenfestival Zwolle 2018

Het Straten Festival Zwolle is op vrijdag 17 augustus 2018. Vanaf 19.00 uur zijn er optredens op 17 podia met diverse artiesten en muziek stijlen.

Veiligheid
Bij de organisatie van het Stratenfestival Zwolle staat veiligheid voorop. Tijdens het stratenfestival worden een aantal maatregelen getroffen om het centrum van Zwolle zo veilig mogelijk te maken.

Auto- en fietsvrije binnenstad
Tijdens het Stratenfestival zijn in het centrum de wegen binnen de grachtengordel volledig auto- en fietsvrij. Indien u toch met de auto komt, kunt u deze parkeren op de reguliere parkeerterreinen. Wij adviseren u echter met fiets, bus of taxi naar het Stratenfestival te komen. Vanaf 18.00 uur is gemotoriseerd en fiets verkeer niet mogelijk in de binnenstad en is de binnenstad ALLEEN voor voetgangers toegankelijk. Bij alle 8 toegangsbruggen zijn tijdelijk fiets parkeerplaatsen ingericht.

Bussen & taxi’s
De binnenstad is prima bereikbaar per bus of taxi. Vanaf begin dienstrrgeling wordt de bushalte aan de Eekwal niet meer gebruikt en rijden de bussen via tijdelijke halte aan de Burgemeester van Royensingel. De taxi’s rijden niet op afroep naar de binnenstad, maar rijden maximaal tot aan de speciale taxistandplaatsen. Vanaf hier kunt u ‘s avonds ook weer een taxi terug nemen. Zie hiervoor de plattegrond.

Wilt u meer informatie over het Stratenfestival in Zwolle?

Delen