Smaakvol vergaderen in Utrecht – Ramon Beuk

In uitgave 9 van het PA magazine (november 2011) staat een interview met Ramon Beuk. Bekend als kok en van tv als presentator bij ‘Koffietijd’, ‘Born2Cook’ en ‘Wereldwijnen’, maar ook van verschillende boeken die hij heeft geschreven. Wij wilden van Ramon wel eens weten wat de raakvlakken zijn tussen het secretaressevak en het culinaire thema. En daar heeft hij wel een antwoord op. Het interview lees je in het PA.NL magazine. Wil jij dit magazine ook ontvangen? Bestel dan eerst een PaCard op PaCard.nl en ontvang 4x per jaar hét magazine speciaal voor (directie)secretaresses en andere managementondersteuners. 

Ramon Beuk is in 2001 gestart met CuliPro, Culinaire Producties. CuliPro is een evenementenbureau dat zich onderscheidt door uitzonderlijke concepten. Vanuit huis begonnen en nu met een eigen locatie in Maarssen, namelijk ‘De Glazen Ruimte’. Hier worden evenementen georganiseerd met een culinaire twist. Vergadercentrum Meetinc bevindt zich op de eerste etage van De Glazen Ruimte en biedt uitstekende faciliteiten geschikt voor zakelijke besprekingen en conferenties. 

De ruimten
Meetinc beschikt over acht verschillende vergader- en conferentieruimten, geschikt voor groepen van 5 tot 150 personen. De maximale groepsgrootte is per ruimte afhankelijk van de gewenste opstelling.

Inspiration: Black edition loungekamer speciaal voor inspirerende brainstormsessies.
Wisdom: English library met een hedendaagse twist.
Serenity: Rustgevende ruime kamer grenzend aan de patio.
Intuition: Hoekkamer met een prachtig uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal.
Space, Growth, Balance en Interest: Vier heldere, frisse kamers, individueel te gebruiken of door schuifwanden samen te voegen.

Faciliteiten

In alle ruimten kun je gebruik maken van extra hoge resolutie (4000 ANSI-lumen) beamers, voorzien van geluidsboxen. Desgewenst worden alle benodigde audiovisuele middelen verzorgd. De ruimten zijn voorzien van airconditioning en draadloos internet.

Kijk hier voor meer informatie of bel gratis 0800-7807807.

Uit PA.NL magazine uitgave 9 – november 2011

 

Delen