Site TIP: romantisch.nl

Site TIP: romantisch.nl

Romantiek, het is 1 van de mooiste dingen die er is voor veel mensen. Speciaal voor de liefhebbers van romantiek hebben wij romantisch.nl. Op deze site staan maar liefst 89 romantische arrangementen, dus er zal vast wel 1 arrangement voor jullie bij zitten. Om jullie toch niet helemaal in het diepe te gooien, geef ik jullie enkele tips.

Zijn jullie nog nooit in Drenthe geweest en willen jullie je eens laten verrassen door deze mooie omgeving? Dan zit je met het All about Romance – Romantisch weekendje Drenthe op het goede adres. Met dit arrangement begint jullie uitje goed met een heerlijk glas rosé. Jullie overnachten in een prachtige luxe Themakamer met bubbelbad. De eerste ochtend worden jullie rustig wakker gemaakt met een ontbijt op bed en de volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet op jullie te wachten in het restaurant. Jullie krijgen daarnaast ook nog een heerlijk 4-gangen diner. Om het arrangement compleet te maken, krijgen jullie een welkomst pakket met een fles Suá en een Drentse lekkernij.

Vinden jullie de romantiek in auto’s? Dan is het Weekendje weg in een 2CV – Lekker genieten en touren hetgeen wat jullie niet kunnen missen! Met dit arrangement gaan jullie maar liefst 2 dagen op pad in een oude 2cv, hoe romantisch is dat? Daarnaast krijgen jullie een heerlijke picknickmand mee om op een mooi plekje te picknicken en krijgen jullie een overnachting met ontbijt bij dit arrangement. Kortom; alles wat je nodig hebt om de romantiek op te laten bloeien.

Voor wie liever een unieke overnachting wilt, zit met het Overnachten in een echt Wijnvat in het Friese Stavoren op het juiste adres. Bij aankomst worden jullie lekker in de watten gelegd met een lekker kopje koffie en een eigen gemaakt gebak. ’s Avonds staat er een heerlijk 3-gangen diner voor jullie klaar en de volgende kunnen jullie de dag goed beginnen met een stevig ontbijt. Om jullie de kans te geven een beetje cultuur te snuiven, krijgen jullie bij dit arrangement ook een entreekaartje voor het Friese 11-steden Schaats Museum en een entreekaart voor het Jopie Huisman Museum.

Genoeg mogelijkheden om de romantiek weer op te laten bloeien! Wanneer is het jullie beurt?

Met vriendelijke groet,

Mélanie
Recreatief.nl/ Romantisch.nl

Delen