Sieraden maken met uitgebreide high tea in Enkhuizen – Vriendinnenuitje

Tijdens een leuke en gezellige workshop sieraden maken genieten van een uitgebreide high tea.

De workshop sieraden maken kan op onze locatie in het centrum alleen geboekt worden in combinatie met de high tea. Heeft u zelf een locatie of kan het bij u thuis, is het mogelijk om de workshop los te boeken.

Leuk vriendinnenuitje! U kunt bij ons een workshop sieraden maken boeken. 

Deze workshop kan dan bestaan uit het maken van een ketting, armband, oorbellen of een compleet setje. Ook bestaat de mogelijkheid voor het maken van een tassenhanger.

Deze sieraden maken workshop is geschikt voor kinderen of voor ouderen en kan op uw eigen locatie, door heel Nederland, plaats vinden. Ook hebben wij in een vele grote steden leuke locaties waar u, onder het genot van een high tea, de mooie sieraden kan maken.
Prijs is exclusief € 0,19 cent per km reiskosten.

De sieraden workshop kan volledig, op alle wensen en smaken, worden afgestemd.

Samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een eigentijdse high tea. 

Aangepast aan het seizoen serveren we in drie gangen sandwiches met carpaccio, gerookte kipfilet, tonijnsalade en gerookte zalm, quiche, huisgemaakte scones met lemon curd en slagroom, tenslotte allerlei heerlijke zoete en hartige lekkernijen.

Het zal u aan weinig ontbreken. De thee kunt u van onze theekaart kiezen. Bij ontvangst serveren wij u een glas Kir Royal.

Vriendinnenuitje Enkhuizen?

Delen

1 reactie

  1. Pingback: Minecraft

Reageren is niet mogelijk