Secretaressedag in Apenheul

Secretaressedag in Apenheul

Heb jij ook van die collega’s… Leer ze begrijpen!
Horen, zien en zwijgen: wat gebeurt er op de apenrots die we een organisatie noemen? Wat probeert iedereen te vertellen ook al praten ze niet?
Het begrijpen van communicatie in een organisatie levert belangrijke informatie op. Maar natuurlijk niet alleen datgene wat gezegd wordt is van belang, alle signalen die iemand afgeeft bevatten een boodschap.

De secretaresse als observator. Wie ziet en hoort meer in een organisatie dan de secretaresse?
Aan de hand van de communicatie van de Berberapen gaan we je helpen om beter te begrijpen wat er op je apenrots gebeurt. Weet wat je baas en collega’s nou eigenlijk echt willen zeggen. Maar bereidt ze wel voor na een middag Apenheul kunnen ze nooit meer zwijgen!

Met groot succes organiseert Apenheul elk jaar op secretaressedag een speciaal event. Ook dit jaar organiseren we deze dag en beantwoorden de vraag: Wat gebeurt er op de apenrots die we een organisatie noemen? Wat probeert iedereen te vertellen ook al praten ze niet?

Geef uzelf (of uw secretaresse) een onvergetelijke ochtend en krijg zelf in een ontspannen sfeer alle voordelen van Apenheul voor zakelijke evenementen voorgeschoteld. Net als vorig jaar: win-win.

Datum: Donderdag 16 april 2015
Tijd: van 09.30 tot 13.00/13.30 uur
Locatie: De St@art -Apenheul
Kosten: GRATIS

Programma
09.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
10.00 uur: Presentatie Coen de Ruiter (directeur Apenheul)
10.15 uur: Lezing ‘De secretaresse als observator’ door Patrick van Veen (Apemanagement)
Bezoek aan de berberapen, o.l.v. trainers van Apemanagement
12.30 uur: Lunch
13.00/13.30 uur: Afsluiting met een goodiebag

Tijdens de lezing zal apendeskundige Patrick van Veen (Apemanagement), bekend van boeken als Help, mijn baas is een aap, Dierbare collega’s en Oerinstincten van de liefde, ingaan op de overeenkomsten tussen mens en aap. Aan de hand van gedragingen van apen leert u op een andere manier kijken naar uw eigen gedrag en dat van anderen. Zijn voorbeelden zullen zeker herkenning oproepen. Bovendien geeft het u een beeld van de maatwerk themalezingen die wij bieden.

De praktijkvoorbeelden bekijkt u vervolgens in het echt tijdens een bezoek aan onder andere de berberapen. Aansluitend is er een gezellige lunch in de meest sfeervolle en avontuurlijk locatie, midden in Apenheul én met een uitstekend zicht op de gorilla’s. En ter afsluiting verrassen we u met een tas vol cadeaus. Aarzel niet en schrijf u en/of uw secretaresse in voor dit evenement!

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar evenementen@apenheul.nl. Geef in uw e-mail ook aan wie er komen namens uw organisatie. Wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Komt u ook de vergelijking maken?

Ben je nieuwsgierig naar onze locatie? Bekijk dan ons filmpje.

P.S. Stuur deze uitnodiging gerust door naar een collega-ondernemer of secretaresse!

Delen