Secretaresse; het leukste beroep van Nederland verandert

Secretary Business Days 2011 geeft talent en kennis secretaresse een extra boost.

Het werk van de secretaresse verandert. De secretaressefunctie is niet meer alleen uitvoerend. Dat komt mede omdat veel werk m.b.v. ict sneller en veelal ook door de managers zelf wordt gedaan. Steeds meer verschuift haar taak van rechterhand naar adviseur en coördinator. De secretaresse van vandaag is een invloedrijke persoon. Ze leidt projecten, ze koopt in en heeft internationale contacten. Dat maakt haar werk boeiender en meer veelzijdig dan ooit maar stelt ook hogere eisen aan haar functioneren.

Secretaresse zijn is dagelijks topsport bedrijven. De ontwikkelingen in haar vakgebied gaan snel. Ze zal mee moeten groeien in haar functie en zich continue verder moeten ontwikkelen. De secretaresse- verenigingen NVD, EUMA, NBFS, opleiders als Secretary Management Institute en toonaangevende leveranciers hebben de krachten gebundeld voor de ontwikkeling van de Secretary Business Days 2011. Het event biedt secretaresses, officemanagers, personal assistants, projectassistentes en andere management ondersteuners alle ingrediënten om bij te blijven op hun veelzijdige vakgebied. Inspiratie, informatie, innovatie en ontmoeting staan centraal.

Boordevol programma; interactieve stands
De Secretary Business Days 2011 maakt de secretaresse toekomstbestendig en haar werk nog leuker en succesvoller. Persoonlijke ontwikkeling komt aan bod tijdens de Ambitieworkshops met onderwerpen als eerste hulp bij social media, evenementen organisatie en 10 voor taal van het Secretary Management Institute. Sprekers zijn o.a. Chris Zegers en Thijs Willekes. Daarnaast is er een doorlopend theaterprogramma met leerzame en leuke presentaties, metamorfoses en styling advies.

Een belangrijk thema is Het Nieuwe Werken. Op het event te beproeven in de praktijk. Een nieuwe ontwikkeling is de freelance secretaresse. Alles over de mogelijkheden en belangrijkste aandachtsgebieden voor het werken als ’zelfstandige’ is te vinden op het Freelance plein. Op het Inspiratieplein ‘Durf te groeien’ komen opleiding, coaching, veranderingsmanagement, netwerken etc. aan bod. Uniek zijn de interactieve stands van de exposanten, met originele oplossingen en innovatieve producten op de belangrijkste inkoopgebieden van de secretaresse zoals hotel & vergaderaccommodaties, zakelijke events, de inrichting van het bureau van de toekomst, slimme ticketing, relatiegeschenken, ict.

Secretary Business Days 2011 vindt plaats in het gloednieuwe 1931 Congrescentrum Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Secretaresses kunnen gratis het event bezoeken mits ze zich voorregistreren op www.secretarybusinessdays.nl Secretary Business Days zijn op woensdag 25 en donderdag 26 mei geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Gratis pendelbus vanaf NS-Centaal station ’s-Hertogenbosch.

Delen

1 reactie

  1. Pingback: Secretaresse; het leukste beroep van Nederland verandert | justlikeme.nl

Reageren is niet mogelijk