Menu
Vrije tijd

Review TIP: Kerst Dinnershow op de Partyboot Rotterdam

Deze speciale X-Mas Fever dinnershow staat in het teken van de komende kerstdagen. Het schip is prachtig gedecoreerd in een sfeervolle kerstsfeer en door onze wervelende cast van enthousiaste entertainers wordt u meegenomen in de heerlijke en warme gezelligheid van de decembermaand. Een avond vol vermaak en uitstekend tafelen. Vanaf binnenkomst wordt u als eregast door de kapitein ontvangen. Vervolgens wacht u een compleet verzorgde en onvergetelijke avond uit!

De Dinnershow X-Mas Fever speelt op een aantal data: 9 en 16 decemnber 2017.

Kom alvast in de stemming voor de Kerst

Kerst is het feest van lekker eten, heerlijk samenzijn met collega’s, vrienden of familie, gezelligheid rond de kerstboom en een feestelijke afsluiting van het jaar. Rotterdam is de stad bij uitstek om lekker te genieten van de gezellige decembermaand. De hele stad staat in het teken van de winter en in dit plaatje past de mooie verlichte Raderstoomboot prachtig. Een mooie gelegenheid om een onvergetelijk kerstfeest te beleven.

Entertainment
Het kerstprogramma wordt ingevuld door een live band met een onuitputtelijk repertoire, van sfeervolle achtergrond muziek tijdens het diner tot ‘golden oldies’ en bovendien de nieuwste top 40-hits. Stil zitten is geen optie. Er wordt volop gedanst! Entertainers zorgen voor de vrolijke noot aan boord. De kerstman maakt het feest compleet. Heeft u een jubileum? Laat het ons weten. En maak de leukste en gekste partyfoto’s bij de Phocabby in de entreehal.
Showprogramma

WELCOME ON BOARD – Vanaf 19:30 uur
Na een hartelijk welkom door de kapitein wordt u ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje en luxe hapjes. U bent te gast aan boord van Europa’s grootste raderstoomboot varend op een originele stoommachine. Het interieur, de geur, de ambiance, de romantiek en de nostalgie, alles aan boord getuigt van een vurige passie voor het stoomtijdperk. Loop vooral eens door de salons en neem een kijkje bij de draaiende raderen en de 750PK machine.

LET’S CRUISE – Na 20.00 uur
Net als vroeger klinkt het sein van de stoomfluit als teken voor vertrek. De cruise door de Rotterdamse havens kan beginnen. Tijdens de vaart geniet jong en oud van het zicht op de prachtig verlichte skyline en het havengebied.

LET THE SHOW BEGIN
Met een swingende openingsact ben je direct in de juiste stemming. Maak kennis met cast & crew. Sprankelende entertainers zorgen voor een gevarieerd showprogramma en een bruisende sfeer aan boord.

DINNER TIME
Op spectaculaire wijze met een reusachtige buffetlift wordt het kerstdiner geopend. Er is keuze uit luxe vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Dagverse producten, eerlijk en met liefde aan boord bereid. De bediening is gastvrij en serveert tijdens de gehele cruise onbeperkt alle aanwezige dranken, ook buitenlands gedistilleerd. Er volgt een verrukkelijke Grand Dessert. Een tafel vol zoete zaligheden, met een ruime keuze aan heerlijke kersttraktaties.

LIVE ON STAGE
Een wervelende show, entertainment dat iedereen weet te verrassen. De swingende showgirls gaan helemaal los. De live muziek zal de dansvloer doen trillen met heerlijke dansnummers van toen en van nu. Iets speciaals te viersen? Vertel het ons. Jubilarissen worden in het zonnetje gezet.

Grand Finale
Iedereen op de dansvloer! En maak ook een leuke partyfoto met collega’s, familie of vrienden bij de Phocabby. Rond 23.30 uur keert De Majesteit terug. De volledige cast neemt op muzikale wijze afscheid. Ter afsluiting serveren wij een kopje eerlijke koffie met kerstlekkernijen. Of neem een laatste drankje want de bars worden gesloten.

Happy End – om 24.00 uur
Helaas, aan alles komt een eind. Met een mooie herinnering aan deze bijzondere kerstparty keert u huiswaarts.

Review: “Was een gezellige en geslaagde avond.”

Kom ook genieten van deze heerlijke Kerst Dinnershow op de Partyboot in Rotterdam!