Promotiemateriaal voor uw volgende beursbezoek

Promotiemateriaal voor uw volgende beursbezoek

Staan de komende maanden bij u ook weer in het teken van het bezoeken en het deelnemen aan beurzen? Zorg dan dat u goed voorbereid bent. Deelname aan een beurs kan een positieve uitwerking hebben voor uw bedrijf, maar belangrijk is wel dat u rekening houdt met de volgende zaken:

  • Bepaal wat uw doelstellingen zijn voor de beurs. Welke resultaten wilt u behalen. Welke doelgroepen wilt u bereiken. Door u te richten op de doelstellingen richt je je op het juiste resultaat.
  • Zorg dat u stand iets anders te bieden heeft. U bent natuurlijk niet de enige deelnemer dus door binnen uw stand iets anders te bieden zorgt u dat u bij de bezoekers opvalt en hierdoor wordt de kans groot dat ze een bezoekje brengt aan uw stand. Wanneer de bezoekers uw stand bezoeken is het ook belangrijk om promotiemateriaal in uw stand te hebben om dit uit te kunnen delen en de bezoeker thuis nog eens na kan lezen wat u te bieden heeft. Dus zorg dat u voldoende flyers en folders op uw stand heeft.
  • Bouw uw stand ook tijdig op! U kunt dan zelf ook nog ervaren hoe het voelt om langs uw stand te lopen. Staat alles op een handige plek. Kunt u voldoende bezoekers tegelijkertijd ontvangen.

Online zijn er diverse beursplanners te vinden waar u een volledige checklist kunt downloaden waar u rekening mee moet houden!

Delen