Menu
Oud & Nieuw

Oud & Nieuw in de Efteling

Kom voor een sprookjesachtig Oud & Nieuw vanaf 19.00 uur naar de Efteling en vier een gezellige avond met de hele familie, inclusief of exclusief diner in het park!

Er zijn sfeervolle live optredens op meerdere podia, zowel binnen in het IJspaleis als buiten op diverse pleinen. Het feeëriek verlichte Sprookjesbos en veel attracties blijven open tot middernacht, en Aquanura kun je deze avond natuurlijk in het donker beleven. Tel samen met de sprookjesbosbewoners af tot 24.00 uur en geniet van het spetterende vuurwerk! *

Efteling

Voor Oud & Nieuw zijn speciale tickets nodig waarmee je de Efteling kunt bezoeken.

Koop hier je tickets.

* Het is niet toegestaan om eigen vuurwerk (incl. sterretjes), wensballonnen of alcoholische dranken mee te nemen.

Exclusief bij Oud & Nieuw in de Efteling: speciale Aquanura-show!
De Efteling heeft in samenwerking met de wereldberoemde DJ Tiësto een danceversie van watershow Aquanura gemaakt. De nieuwe Aquanura-show is een 12 minuten durend schouwspel op een dancemix van bekende Tiësto- en Efteling-klassiekers.

Deze bijzondere show wordt alleen op speciale momenten ingezet, zoals tijdens het Oud & Nieuw feest in de Efteling! Bestel nu de speciale Oud & Nieuw tickets en beleef deze speciale Aquanura-show!

Dineren en aansluitend in de Efteling Oud & Nieuw vieren?
Dat kan natuurlijk ook! Koop dan een speciaal arrangementsticket voor Oud & Nieuw en geniet samen van een heerlijk buffet in één van de verschillende horecagelegenheden. Uiteraard zijn er speciale kinderbuffetten.

Wilt u meer weten over het OUD & NIEUW Vieren in de Efteling?