Menu
Kerst

Nieuw: 2-daags Kerstarrangement in Leiden

Wij heten u van harte welkom bij ons elegante 4-sterren hotel. Wij zijn ideaal gelegen op een steenworp-afstand van het historische stadscentrum. In ons moderne en elegante 4-sterren hotel heeft u de mogelijkheid om vanaf 24 of 25 december te genieten van een culinair 2-daags kerstarrangement.

2-daags kerstarrangement in elegant 4-sterren hotel in Leiden
Het Golden Tulip hotel in Leiden staat rond deze tijd geheel in de kerstsferen en zal een culinair 5-gangendiner serveren en een uitgebreid kerstontbijt in ons totaal gerenoveerde restaurant Rubens. Dit alles voor een hele scherpe prijs, kom en laat u verrassen! Wij zijn ideaal gelegen op een steenworp-afstand van het historische stadscentrum en schuin tegenover het Centraal Station. U heeft de mogelijkheid om op 24 of 25 december te genieten van een dit culinair 2-daags kerstarrangement.

Kerstprogramma
Aankomst 24 december
Op 24 december kunt u genieten van een culinair 5-gangendiner, waarna u nog kunt genieten van een drankje in gezellige loungebar. U logeert in een prachtig comfort tweepersoonskamer.

Op 25 december kunt u volledig ontspannen aan het uitgebreide kerstontbijtbuffet plaatsnemen. U heeft daarna de gehele middag om te genieten van de omgeving en de faciliteiten van het hotel. De late check-out is om 18:00.

Verrassing Kerst

Aankomst 25 december
Op 1e kerstdag kunt u genieten van een overheerlijk 5-gangendiner. Hierna hebben we voor u een prachtig comfort tweepersoonskamer. Na de overnachting op 1e kerstdag, kunt u 2e kerstdag beginnen met een uitgebreid kerstontbijtbuffet.

De rest van de dag kunt u genieten van de omgeving en de verschillende faciliteiten van het hotel. De late check-out is om 18:00.

Overnachten in elegant 4-sterren hotel
Ons elegante 4-sterren hotel is gelegen op een steenworp-afstand van het Leidens historisch stadscentrum. Leiden is de thuishaven van de oudste universiteit in Nederland. Het is een schilderachtige stad, gelegen in de tulpenstreek van Nederland. Het biedt talrijke bezienswaardigheden, elegante 17e eeuwse grachtenpanden en een scala aan musea en aangename rondvaarten. In en om ons moderne 4-sterren hotel is er genoeg te doen, om u een geweldige kerst te doen beleven.

Wilt u ook eens genieten tijdens de Kerstdagen van dit 2-daags kerstarrangement in elegant 4-sterren hotel in Leiden?