New trends in fashion – Winter 2009/2010

Nepbont
Eindelijk heeft een groot aantal ontwerpers dit jaar gekozen voor fake fur! Nepbont is niet alleen lekker warm om aan te hebben tijdens de koude maanden van het jaar, het geeft je outfit ook net dat beetje extra. Varieer met langharig of kortharig bond op je kraag, je tas, je muts in alle voorkomende modekleuren!
mode_bont_200x200

Korte Laarsjes
De enkellaars kom je deze winter tegen in allerlei varianten. Ze zijn veelal ook nog flink versiert met gespen, ritsen, diamanten of studs. Kies voor een zakelijke look, een simpel glad leren laarsje met rits.
laarsjes_200x200

Breisels
De winkels hangen er vol mee. Combineer je grove breiwerk met gladde slanke stoffen. Kies voor een warm wollen jurkje, een truttig gebreid damesvestje, een stoer gilletje of een lekkere dikke warme sjaal.
breisels_200x200

De Kokerrok
De strenge ‘secretaresselook’ is in. Komt dat even goed uit voor jullie! De kokerrok past daar perfect bij, het liefst een model tot in de taille. Bovendien bezorgt een goede kokerrok jou binnen no-time dat supervrouwelijke sexy zandloper figuur.
kokerrok_200x200

Witte Blouse
De klassieke witte bloes, een musthave voor in je garderobe dit seizoen. In een mooie witte blouse zie je er altijd netjes en verzorgt uit. Kies op het werk voor een mooie rijke vrouwelijke stof als fluweel of satijn.
mode-witte-bloes_200x200


Dit artikel is terug te vinden in PA.NL Magazine – nummer 1 – najaar 2009.

Delen