Maak medewerkers blij met een wijntje voor de kerst

Maak medewerkers blij met een wijntje voor de kerst

Met de kerst voor de boeg en het einde van het jaar in zicht, is het zaak om het jaar goed met elkaar af te sluiten. Bijvoorbeeld met een mooi cadeau. Pa.nl zet in samenwerking met Greetz drie bijzondere wijnen op een rij, waarmee je je eigen medewerkers en wellicht externe relaties mee kunt verrassen. Om het leuk te houden gaat het om wijnen van maximaal €15,- per stuk.

1. Da Vinci Chianti
Een heerlijke rode wijn die voor echte wijnliefhebbers een mooie aanvulling is op de collectie. Daarnaast is het ook een echte wijn die past bij het kerstdiner. De wijn past namelijk uitstekend bij carpaccio, pasta’s en gegrild vlees. Gerechten die vaak worden geserveerd op eerste of tweede kerstdag.

De Chianti Da Vinci kost: €14,95

2. Merlot – Duc de la Forêt
De merlot is een heerlijke rode wijn die perfect is als cadeau. Een wijn die geschikt is voor ieder moment van het jaar. Wijnkenner Harold Hamersma omschrijft de wijn als:
Rijpe pruimen, sappige bessen, zonnige laurier en fluwelen tannines. Weldadig en soepel. Een wijn die is geschikt voor elk moment en alle seizoen van het jaar. Heerlijk als aperitief, maar ook aan tafel misstaat deze wijn niet. 

Kortom voor €12,95 heb je een prachtige wijn als geschenk.

3. Pinot Grigio – Caldora
De Pinot Grigio is een witte wijn die zich laat kenmerken door een kruidige smaak. En het is een veelzijdige wijn die goed past als aperitief, maar ook bij het avondeten. Deze Italiaanse schone is een schitterende wijn om cadeau te geven aan de fans van witte wijn. De prijs van deze wijn is eveneens €12,95.

Wijnen die besteld worden via Greetz, worden bezorgd in een chique cadeauverpakking. Daarnaast is het natuurlijk leuk om een persoonlijke boodschap door te geven via een kaartje. Leuke aan Greetz is natuurlijk dat zij een enorme collectie hebben aan kerstkaarten. (Ruim 800 verschillende kerstkaarten).

Delen