Maak kans op een prachtig boeket en vergaderen in Scheveningen

Maak kans op een prachtig boeket en vergaderen in Scheveningen

Ben je op zoek naar leuke groepsuitjes in de stad, op het strand, in de natuur of op het water? Of zoek je nog een sfeervol hotel voor een midweek of weekendje weg? Kijk dan eens op Enjoy.nl. Hier vind je het meest veelzijdige aanbod van uitjes om er lekker tussen uit te gaan in je vrije tijd!

De Uitjesveiling.nl Tip van deze week is een speciale gezichtsbehandeling Beautiek Eindhoven dat al vanaf €29,50 geveild wordt. Normaal kost deze beauty behandeling €50,- dus wees er snel bij!

Natuurlijk hebben we ook weer een aantal arrangementen uitgezocht waar we jullie graag over willen informeren. Voor de aankomende lenze of zomer is dit Skutsje-uitje zeker een aanrader. Skûtsje Matchzeilen is een race tussen twee of meer gelijkwaardige Skûtsjes. Nu komt het aan op teambuilding welk team werkt het best samen en haalt het beste uit schip en bemanning! Ga de strijd aan met uw gasten. Tijdens het matchzeilen moeten alle neuzen dezelfde kant op, hier is een goede samenwerking voor nodig. Het matchzeilen is dus uiterst geschikt voor teambuilding.

Vergaderen aan Zee
De vergader-tip van deze week boek je bij Badhotel Scheveningen. Badhotel Scheveningen is uitstekend gelegen en biedt een ongedwongen sfeer waar u uitstekend kunt vergaderen. Een prachtige vergaderlocatie aan de kust voor jouw 8-uurs vergadering.

Maak kans op een prachtig boeketboeket
Eefje Wiendels is de winnaar geworden van de Win-Actie van vorige week en ontvangt van ons een Relaxbon. Deze week kun je met de Win-Actie een prachtig boeket winnen van bloemenzaak.nl. Kijk snel hoe je mee kunt doen om kans te maken op een prachtig boeket.

Wist je al dat we ook erg actief zijn op Facebook, Twitter en LinkedIn ? Speciale acties communiceren we alleen daar !

Delen