LinkedIn helpt je op weg!

Menno Beker heeft tijdens het LetsMeet Event op donderdag 6 oktober 2011 een workshop gegeven over Social Media. We hebben Menno gevraagd of hij een artikel wilde schrijven over Social Media voor het PA.NL magazine. Janine is vroeger directiesecretaresse geweest en zij is nu communicatiespecialist. Samen hebben zij LinkedIn uitgelicht. Het gehele artikel lees je in het PA.NL magazine. 

LinkedIn is het grootste zakelijke (online) netwerk ter wereld. In Nederland zijn er 2,2 miljoen mensen actief op LinkedIn. Per dag zijn er 300.000 tot 500.000 mensen actief via LinkedIn. Dat geeft direct de kracht van dit netwerk aan. Wat heb je er nu specifiek als secretaresse aan? Naast jezelf op de kaart zetten? Hoe haal je meer uit je netwerk? Vooropgesteld, er zijn meer verbanden tussen LinkedIn of andere social media en het secretaressevak dan je denkt.  Social media is namelijk niet iets wat je als secretaresse hoeft te leren. Het gaat erom dat je toepast wat je al weet in een nieuwe sociale omgeving.  Dezelfde persoonlijke kwaliteiten en sociale vaardigheden, waarover je al beschikt of die je hebt aangeleerd, zijn je belangrijkste succesfactoren voor social media.

Het gehele artikel lees je in het PA.NL magazine, uitgave 9 (november 2011).

Let op! Het PA.NL magazine ontvang je vanaf 2012 alléén nog als je in het bezit bent van een PaCard. Heb jij nog geen PaCard? Bestel deze dan hier!

 

Delen