Lifestyle en wellness bij Landgoed De Holtweijde

Lifestyle en wellness bij Landgoed De Holtweijde

Een gezonde leefstijl en wellness komen tezamen bij Landgoed De Holtweijde. Een gezonde leefstijl heeft alles te maken met voldoende beweging, gezonde voeding en ontspanning. Al deze ingrediënten biedt Landgoed De Holtweijde.

Zo zijn er naast de cardio fitness, Kinesis studio, sauna en het prachtige zwembad volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals heerlijk wandelen of fietsen in de prachtige omgeving. In het Health & Wellness Center kunt u naast ontspannende ook revitaliserende behandelingen ondergaan. De uiterst hoogwaardige gelaatsbehandelingen worden uitgevoerd met de producten van het gerenommeerde cosmeticahuis Maria Galland.
Voor het uitgebreide scala aan lichaamsbehandelingen wordt Thalgo gebruikt.
In het Health & Wellness Center heerst een ontspannen en rustige sfeer waarin zowel mannen als vrouwen zich thuis voelen. In de ruime serre kunnen gasten tussendoor genieten van een drankje. Hier wordt ook de lunch geserveerd.

Lyfestyle Wellness
De landelijke trend dat ook steeds meer mannen geïnteresseerd zijn in wellness merken ze zeker bij het Health & Wellness Center. Steeds vaker vergezellen zij hun partner tijdens hun wellnessdag. Dit is wellicht te verklaren door de toenemende belangstelling voor een gezonde leefstijl. De gasten komen niet alleen voor de ontspanning maar ook voor hun gezondheid.
Eén van de highlights van het Health & Wellness Center is de Thalasso therapie waarbij behandelingen worden gegeven met zeewater producten. Een dergelijk programma dat circa 2,5 uur duurt, is zeer geschikt bij de behandeling van spier- en gewrichtsklachten. Daarnaast worden ook speciale detox/sap kuren aangeboden.
Bij het intakegesprek dat voorafgaand aan een behandeling wordt gevoerd, wordt steeds vaker advies gevraagd en gegeven over o.a. ontslakken/detoxen en spier- en gewrichtsklachten. Welke behandelingen geschikt zijn en hoe men dit thuis kan voortzetten.
Met het complete aanbod is het Health & Wellness Center De Holtweijde hét adres voor
persoonlijk advies en begeleiding naar een gezonde leefstijl

Gericht werken aan een gezonde leefstijl
De toenemende vraag naar advies is voor de Holtweijde de belangrijkste reden geweest om de V-Check aan te gaan bieden. Binnen 15 minuten wordt je gezondheid en vitaliteit gemeten en krijg je persoonlijk advies met praktische aanbevelingen op gebied van voeding, beweging en ontspanning. Met de aanbevelingen uit het V-Check rapport kan nu gericht advies gegeven worden

Wat meet en weet V-Check?
Met de V-Check lifestylescan krijg je een goed beeld van jouw gezondheid en vitaliteit. Het functioneren van je spieren, gewrichten en orgaansystemen wordt gemeten maar ook jouw energiereserves en het vermogen van je lichaam om deze te gebruiken. Daarnaast ondermeer de aanwezige voedingsstoffen en eventuele tekorten, plus het niveau
van verzuring en het vermogen van jouw lichaam om dit te neutraliseren.

Een gezonde leefstijl heeft invloed op je gezondheid en vitaliteit. Maar wat is een gezonde leefstijl voor je en hoe kun je dit toepassen in jouw huidige leefstijl? Beweeg je genoeg of wellicht teveel? Drinkt je voldoende water en krijg je alle nodige voedingsstoffen binnen? En niet onbelangrijk ontspan je genoeg?

Na afloop van de V-Check ontvang je een persoonlijk rapport met de diverse aanbevelingen. De medewerkers van het Health & Wellness Center kunnen daarnaast een passend wellness arrangement voor je samenstellen met de nadruk op eventuele aandachtspunten die uit de V-Check naar voren zijn gekomen.

Zelf genieten van ontspanning? Landgoed de Holtweijde heeft een ontspannende
aanbieding voor je. Het Verdiende Verwennerij arrangement:
VAN € 129,50 VOOR € 99,50
Wil je dit arrangement boeken ga dan naar Beauty.nl/aanbiedingpa

Delen