Leuke kerstpakketten voor je personeel

Leuke kerstpakketten voor je personeel

Het is dit jaar een heel ander jaar geworden dan dat we aan het begin van 2020 dachten. Ook onze werksituatie is in veel gevallen anders geworden. Niet meer met al je collega’s op 1 kantoor, maar iedereen werkt vanaf zijn huis. Dit betekent ook dat je elkaar tegenwoordig vaak telefonisch spreekt of via Zoom of Teams. Dit alles maakt het dit jaar misschien nog wel belangrijker om je collega’s en medewerkers te verrassen met een mooi kerstpakket. Op deze manier kun je nog eens je waardering voor elkaar laten zien. Het geven en het krijgen van een kerstpakket geeft iedereen een goed gevoel.

Wat is het beste kerstpakket?

Die vraag is natuurlijk heel persoonlijk. De één houdt van een pakket vol lekker dingen en een goede fles wijn. Terwijl de andere het veel leuker vindt wanneer er bijvoorbeeld een mooi cadeau in het pakket zit. Een mooie vuurkorf voor de koude winterdagen of een heerlijke reistas voor een weekendje weg. Het leukste is wanneer je de kerstpakketten persoonlijk afstemt op de ontvangen, maar dit is bij veel werknemers natuurlijk ook een erg tijdrovende klus en bijna ondoenlijk. Daarom hebben wij bij Kerstpakkettenplaza verschillende pakketten samengesteld. Zo hoef je niet alle zaken zelf uit te zoeken, maar kun je een keuze maken uit de voorgeselecteerde pakketten.

Dit kan door een keuze te maken man/vrouw, maar ook door een pakket te kiezen dat helemaal past bij de uitstraling en missie van je bedrijf. Zijn de medewerkers juist toe aan een stukje ontspanning met de Kerstdagen dan is het Rituals pakket zeker een schot in de roos.

Ruime keuze:

Je hoeft niet bang te zijn dat het pakket voor jou er niet bij zit. Je kunt namelijk een keuze maken uit meer dan 1.300 pakketten. Dus neem snel een kijkje in het aanbod en maak je keuze. Zo wordt iedereen nog eens extra verrast deze Kerst en wordt het jaar toch nog een klein beetje feestelijk afgesloten.

Het goede doel:

Niet alleen je collega’s of medewerkers worden verrast deze Kerst, maar wij doneren van iedere bestelling ook nog eens een bedrag aan een door jou gekozen doel. Zo dragen we ook nog bij aan een voor jou belangrijk doel. Een mooie combinatie waarvan iedereen zal genieten en een goed gevoel krijgt!

Kerstcomplimenten:

Vindt u het ondanks de ruime keuze toch nog moeilijk een keuze te maken uit de pakketten? Dan is het Kerstcompliment een goede en veilige optie: Kerstcomplimenten is hét all-in Eigen keuze kerstpakketten concept waarmee je al je medewerkers, collega’s en relaties de mogelijkheid biedt zelf één of meerdere passende geschenk(en) te kiezen uit het uitgebreide assortiment. Helder, gebruiksvriendelijk en veilig. Dat zijn eigen keuze kerstpakketten!

Delen