LetsMeet: netwerkbijeenkomsten voor secretaresses!

Na de zomer vinden er weer LetsMeet events plaats. LetsMeet events zijn gratis netwerkbijeenkomsten speciaal voor (directie)secretaresses, personal assistants en andere managementondersteuners.

Tijdens deze bijeenkomsten wordt een leuke activiteit veelal gecombineerd met een workshop of training. Je leert nieuwe mensen kennen en maakt kennis met de mooiste, leukste en meest bijzondere locaties door heel Nederland. De LetsMeet events zijn gratis voor leden van de PA.NL Community, de grootste online secretaresse community. Vraag hier een gratis PaCard aan, want dit is je toegangsbewijs tot de LetsMeet Events.

Het eerstkomende LetsMeet event staat gepland op dinsdag 6 september a.s. waarbij we gaan zeilen en er een heerlijke High-Tea wordt geserveerd. Heb jij zin in een heerlijke zeil- en netwerkdag over de Friese meren? Geef je dan hier op voor Zeilen & High-Tea! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij want vol is vol!

Bekijk hier het overzicht van alle LetsMeet events. Want wat dacht je van rondscheuren op quads, netwerken tijdens een lunch en een workshop volgen? Dit is allemaal mogelijk bij onze LetsMeet events!

Wie weet tot snel!

Groetjes Lianne
& Team PA.NL

Delen