Let op! Heb jij een LinkedIn account?

Graag willen wij je op de hoogte brengen dat, als je lid bent van LinkedIn, je naam en foto’s ongevraagd gebruikt kunnen worden voor advertenties die op de website worden geplaatst.

LinkedIn heeft namelijk de accountinstellingen zo veranderd, dat je als LinkedIn-lid automatisch toestemming geeft voor het gebruik van je naam en foto. Je kunt de toestemming voor het gebruik van je naam en foto terug draaien. Daarvoor moet je je accountinstellingen als volgt aanpassen:

Stap 1: Ga in LinkedIn rechtsboven met de cursor naar je naam, dan verschijnt er een klein menu – klik op “Settings“.
Stap 2: Klik linksonder op “Account“.
Stap 3: In de kolom naast Account, klik op “Manage Social Advertising“.
Stap 4: Zet het vinkje UIT bij “LinkedIn may use my name & photo in social advertising“.

Voorkom hiermee dat jouw gegevens voor advertenties van LinkedIn worden gebruikt.

Delen

1 reactie

Reageren is niet mogelijk