Kerst op Landgoed Keukenhof

Kerst op Landgoed Keukenhof

Vanaf woensdag 13 december is het landgoed en kasteel Keukenhof gehuld in kerstsfeer! Wandel over het landgoed tussen kerstbomen, lichtjes en vuurkorven en ervaar de winterse knusheid en feestelijkheid waar jong en oud gelukkig van wordt.

Op woensdagen en in de weekenden kan je extra genieten met allerlei kerstactiviteiten. Daarnaast hebben wij speciaal voor de decembermaand een Kerst High Tea samengesteld.

Toegang en parkeren: gratis

Woensdag 13 december 13:00 – 17:00 uur

13:00 – 16:00 uur Kerststukjes maken

Kom je eigen kerststukje maken!
Landgoed Keukenhof staat vol met bomen en struiken waarvan de tak en het blad heel mooi in een kerststukje past. Onze tuinmannen zorgen dat jij een prachtig kerststukje kan maken van onder andere sparren-, dennen-, hulst- en taxustakken, die we direct van het landgoed halen.
Neem je zelf een schaal of pot mee en kom je knutselen?

16:00 uur Ontsteken van de kerstlichtjes
Keukenhof nodigt alle kinderen uit om de lichtjes aan te doen van de grootste kerstboom op het landgoed! Na afloop schenken wij warme chocolademelk!

Zaterdag 16 en zondag 17 december 11:00 – 17:00 uur

Kerstliefhebbers opgelet: dit weekend zijn er tal van kerstactiviteiten op landgoed Keukenhof!

Kasteel Keukenhof opent speciaal dit weekend haar voordeur. En het is nu extra sfeervol met rijk gedecoreerde kerstbomen, planten en prachtige bloemarrangementen. Buiten geniet je bij een vuurkorf van live kerstmuziek onder het genot van een kop warme chocolademelk en maak je een tocht met de huifkar over het landgoed.

Knutsel zelf een persoonlijke kerstbal en hang deze thuis in de kerstboom!

Zaterdag 16 december 18:00 – 20:00 uur Herdertjestocht

Wandel over een donker landgoed langs de verlichte route langs de stalletjes die gezamenlijk het kerstverhaal vormen.

Woensdag 20 december 13:00 – 16:00 uur

De kerstman komt naar Kasteel Keukenhof en nodigt alle kinderen uit voor een bezoek! Meld je wel even aan hiervoor, dit kan vanaf woensdag 6 december op onze website.

Zondag 31 december 11:00 – 17:00 uur

Geniet van een heerlijke oudejaarswandeling op landgoed Keukenhof! Op deze dag lanceren wij een nieuwe wandelroute waarin kinderen op speelse wijze kennis maken met het landgoed. Eindig je wandeling bij de Hofboerderij en warm op met een kop warme chocolademelk en een oliebol.

Delen