Hotel Zuiderduin beste strandlocatie 2012

Hotel Zuiderduin beste strandlocatie 2012

Egmond aan Zee, 15 januari 2013 – Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee mag zich de beste vergaderlocatie 2012 in de categorie ‘strandlocatie’ noemen.

Het hotel werd als winnaar gekozen in een verkiezing van Businessbookers BV. Het gerenommeerde hotel ligt op 100 meter van het mooie strand van Egmond aan Zee.
Hotel Zuiderduin – als beste strandlocatie – biedt alles wat u van een top-vergaderlocatie mag verwachten op slechts 100 meter van het strand. Een locatie waar u terecht kunt voor kleine en grote bijeenkomsten en waar de intimiteit bewaard is gebleven. Vanuit deze locatie bent u in enkele stappen op het mooie brede strand van Egmond aan Zee en dit hotel is mede daarom ook zeer geliefd bij onze zakelijke boeker. Naast de ligging waren gastvrijheid, diversiteit, flexibiliteit en de bereikbaarheid van Hotel Zuiderduin doorslaggevend.

Hotel Zuiderduin – Team met ‘een Zee aan mogelijkheden’
Vergaderlocatie van het jaar
De vergaderlocatie van het jaar verkiezing is een event georganiseerd door Businessbookers BV. Zij organiseren events voor de zakelijke markt via web, print & live events. Tijdens de verkiezing worden er winnaars gekozen in 3 categorieën: groene locatie, stadslocatie en strandlocatie. De winnaars zijn gekozen aan de hand van beoordelingen van zakelijke boekers en professionals van Businessbookers BV (o.a. vergaderen.nl en congres.nl). Enkele criteria waar de hotels aan moeten voldoen zijn: moderne audiovisuele mogelijkheden, ligging van de locatie, faciliteiten, parkeergelegenheid, communicatie tijdens het boekingstraject en verblijf en zalen voorzien van daglicht.

Over Hotel Zuiderduin
Hotel Zuiderduin beschikt over een groot aantal vergader- en conferentiezalen met een oppervlakte variërend van 30m2 tot 1000m2. Hierdoor is het mogelijk om in het hotel vergaderingen en conferenties voor 2 tot meer dan 1500 personen te organiseren!
Zie voor meer informatie Zuiderduin.nl

Delen