Menu
Bedrijfsevents

Helikopter Dropping op de Veluwe! – Teambuildingsuitje

Helikopter Dropping op de Veluwe

Op zoek naar een uniek teambuildingsuitje? Dan is deze Helikopter Dropping op de Veluwe zeker iets voor u en uw team. Op 5 minuten afstand van het Veluwemeer aan de rand van de Veluwe vindt u deze veelzijdige locatie. Met een evenemententerrein in de achtertuin het ideale startpunt voor uw teamuitje. Meer weten over deze Helikopter Dropping op de Veluwe? Lees dan hier meer over deze Helikopter Dropping op de Veluwe.

Helikopter Dropping arrangement:

  • Ontvangst op de locatie met uitleg over het programma
  • Helikopterdropping
  • Tijdsduur 3 uur

Met een aantal collega’s stapt u in de helikopter en wordt u getrakteerd op een adembenemende vlucht boven water, bossen en dorpen. Eenmaal geland krijgt uw groep een GPS waarmee u op zoek gaat naar de volgende stop. Hier wisselt u de GPS om voor een tandem. Met behulp van een kaart kunt u de weg terug naar de loccate vinden. Al met al dus een bedrijfsuitje dat moeilijk te overtreffen zal zijn!

Lees hier wat uw voorgangers vonden van dit spectaculaire teambuildingsuitje.

Review:  “Het was een onvergetelijke ervaring! Alles goed geregeld en we werden erg goed geïnformeerd door jullie medewerkers wat en wanneer we begonnen etc. Alles werd duidelijk uitgelegd. Vriendelijk personeel. Complimenten voor jullie allemaal.”

Locatie op de Veluwe

Dit hotel is gelegen op de Veluwe tussen Harderwijk en Nunspeet op slechts 5 minuten afstand van het Veluwemeer. De centrale ligging in de nabijheid van de A28 maakt het hotel uitstekend bereikbaar. Het hotel beschikt over ruim 150 eigen parkeerplaatsen voor de deur. Voor de gasten die het hotel bezoeken met het openbaar vervoer biedt het hotel een gratis shuttle service aan van en naar station Nunspeet.

Wilt u meer informatie over deze Helikopter Dropping op de Veluwe? Neem dan gerust contact op!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850