Gratis PA.NL magazine uitgave 6 – Netwerken

Deze week valt de nieuwe uitgave van het gratis PA.NL Secretaresse magazine in je brievenbus. PA.NL magazine is een uitgave van BUSINESSBOOKERS dat gratis wordt verspreid onder de doelgroep. Lees hieronder wat je in dit nummer kunt verwachten.

Het thema van deze uitgave is ‘netwerken’. Waarom zijn wij vrouwen over het algemeen minder goed in netwerken? Uitleg met handige tips vind je in de rubriek @Work. Daarnaast wordt de rol van de secretaresse steeds belangrijker. Je werkt niet meer ‘voor’ maar ‘met’ de manager. We hebben Annemarie de Martines geïnterviewd om hier meer uitleg over te krijgen. Ook onze columniste heeft er een leuk artikel over geschreven!

Natuurlijk hebben we net als altijd het netwerk van BUSINESSBOOKERS.NL gebruikt om de leukste vergaderlocaties op een rij te zetten. Daarnaast geven we ook tips om je vergadering eens te combineren met een strandactiviteit. Het mooie weer komt er aan en met deze tips zorg jij er dan voor dat je een goed vergaderarrangement hebt geregeld heerlijk aan het strand! En wat dacht je van een creatieve of sportieve workshop als bedrijfsuitje? In dit magazine vind je een top 5 van de leukste workshops op dit moment!

Mag je een swingend avondje uit met je collega’s regelen? Ook daarvoor hebben wij de leukste swingfeesten uitgezocht! Beleef samen een geweldige avond waar nog lang over gesproken zal worden.

Onze collega’s Annemiek en Esther zijn samen een dag op pad gegaan om twee Brabantse beautycentra te testen. Lees hoe zij Beauty & Wellness in een nieuwe dimensie hebben ervaren!

Voor het SecretaresseCadeau zijn we naar Vught gereden om Daphne te verrassen. Sandra heeft haar vriendin opgegeven, met succes. Achter in het magazine vind je de reportage. Het SecretaresseCadeau zat weer boordevol leuke cadeau’s. Wil jij ook een keer je collega/vriendin in het zonnetje zetten? Geef haar dan eens op! Niet geschoten is altijd mis.

We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Groetjes

Lianne
& Team PA.NL

Wil je in contact komen met mij?
Stuur dan een e-mail naar lianne@pa.nl

Ontvang jij PA.NL magazine nog niet? Vraag het magazine dan gratis aan op www.pa.nl


Delen