GPS teambuildings tocht door de duinen, bossen of de stad

GPS teambuildings tocht door de duinen, bossen of de stad

GPS teambuildings tocht door de duinen, bossen of de stad
Met een GPS ( Global Positioning System) als navigatiemiddel trekken alle teams de duinen in voor een uitdagende tocht. Onderweg wordt de teamspirit op verschillende onderdelen op de proef gesteld. Voorbeelden hiervan zijn: spinnenweb, tangrampuzzel, katapultschieten, hints, touwtrekken en discgolf.

Welk team loopt de slimste route, scoort de meeste punten en vind als eerste de schat?

Locaties: Duin, bos en stad
Vervoersmiddelen: te voet, op de step, met de tandem
Tijdsduur: van 3 – 5 uur
Wanneer: ochtend, middag of avondprogramma

GPS tocht arrangement in de bossen van Lage Vuursche
In dit arrangement gaan de teams op pad met de GPS en trekken door de bossen en heide van Lage Vuursche voor een uitdagende tocht. Lage Vuursche is een prachtig natuurgebied in het midden van het land. De GPS als kompas laat jullie de mooiste plekjes zien. Een ontdekkingstocht met spannende, creatieve en uitdagende opdrachten tussendoor. De teamspirit wordt goed op de proef gesteld met onze teambuilding activiteiten.

We sluiten deze mooie dag af in een gezellig restaurant of in één van de beste pannenkoeken boerderij van Lage Vuursche.

Dit arrangement kan ook met de tandemfiets geboekt worden. Twee gaan altijd sneller dan 1 dus bundel de krachten samen en gaan!! Ongemerkt leg je grote afstanden af op de tandem.

GPS stads arrangement
In dit arrangement gaan de teams op pad met de GPS dwars door de stad voor een grote ontdekkingstocht. We hebben bijvoorbeeld een hele leuke GPS-Tocht in Amsterdam Noord met de tandem. Prachtig gebied, leuke route, geweldige activiteiten. Onderweg wordt de teamspirit op verschillende onderdelen op de proef gesteld met leuke opdrachten.

Welk team loopt, stept of tandemt de slimste route, scoort de meeste punten en vind als eerste de schat?
Meer informatie over dit arrangement.

Delen