Gifts: Relatiegeschenken

Dushi like you
Wil je jouw collega eens echt verrassen? Kijk dan eens op de website van Dushilikeyou.com. Maak je collega als een echte knuffel. Voeg leuke elementen toe en laat hem of haar zo goed mogelijk lijken. Een beetje improviseren mag natuurlijk ook altijd. In ieder geval zal je collega zeker verrast zijn door dit geweldige geschenk. Op het t-shirt van de Dushi kun je een toepasselijke tekst kwijt. Leuk als (afscheids)cadeau voor een collega of relatie! Gebruik de code PAM22108 en krijg € 2,50 korting!
Ga naar Dushilikeyou.com

Geef een Boompje
Het boompje van GeefeenBoompje.nl is een origineel, symbolisch en trendy geschenk dat bovendien bijdraagt aan een groenere wereld. Met GeefeenBoompje.nl wordt een oude traditie in ere hersteld: het planten van een boom wanneer er een belangrijke gebeurtenis in een mensenleven plaatsvindt. Voor elke gelegenheid is een boompje geselecteerd met bijbehorende symboliek.
Ga naar Geefeenboompje.nl

 

Relaxbon voor heerlijke beauty arrangementen
De Relaxbon is een prachtige waardebon voor heerlijke beauty arrangementen en al verkrijgbaarvanaf €35,-. Deze waardebon is inwisselbaar bij diverse beautycentra in heel Nederland voor heerlijke wellnessarrangementen. Met de Relaxbon is het altijd ontspannen! Je kunt de bon gebruiken bij het boeken van een arrangement op Relaxbon.nl. De bon is inwisselbaar tegen de arrangementen
die speciaal zijn geselecteerd op de website.
Ga naar Relaxbon.nl


Fruitylicious

Een echte originele fruitmand bestel je bij fruitylicious. Niet van die ouderwetse fruitmanden, maar gewoon een echt origineel cadeau. Bijvoorbeeld voor je zieke collega of je vriendin die net bevallen is. Je kunt zelf je rijkgevulde mand uitzoeken en verzending gaat gemakkelijk via de website. Alle fruitmanden worden met zorg samengesteld met divers kleurrijk fruit; appels, sinaasappelen, mandarijnen en ananas horen tot de basis ingrediënten en worden aangevuld met het fruit wat per seizoen beschikbaar is. Je kunt er zelfs nog voor kiezen om wijn mee te verpakken in de fruitmand.
Ga naar Fruitylicious.nl

Delen