Gifts – Relatiegeschenken

Vivabox!
Met een Vivabox geef je verrassend veel cadeau. De Vivabox is verkrijgbaar in verschillende thema’s en is het ideale cadeau voor alle geefmomenten in het jaar! Een eenvoudig concept dat kan worden uitgelegd in 3 stappen:
1. Ruime keuze: Selecteer het thema uit het Vivabox-aanbod dat het best is afgestemd op de persoon die u wenst te verrassen.
2. Onmiddellijk plezier: In de luxueuze geschenkdoos ontdekt de ontvanger een cadeau dat onmiddellijk plezier geeft, samples, parfumstalen, magazines, een kookboek, wellness producten, muziek en/of fragmenten.
3. Cadeaubon: De cadeaubon welke in de geschenkdoos zit, kan via internet worden verzilverd voor het favoriete cadeau of de favoriete belevenis van de ontvanger.

Kijk hier voor de website van de Vivabox

Wijnkado!

Een goede fles wijn of heerlijke champagne, wie verras je er niet mee? Wijnkado.nl bezorgt zowel voor bedrijven als particulieren. In Nederland en binnen de EU. Ideaal dus als je een relatie, vriend(in), familielid of collega wilt verrassen om te bedanken, feliciteren of om sorry te zeggen!

Kijk hier voor de website van Wijnkado

Mini Cosmetica met uw eigen logo en cadeauverpakking
Voorzichtig met zelf verantwoordelijkheid en naar de natuur – dat is vriendelijke huidverzorgingslijn verantwoordelijke cosmetica. De Bath & Shower Gel met ingrediënten afkomstig van eerlijke grondstoffen. Reinigt je huid heel zachtjes en beschermt je huid tegen uitdroging. Heeft een subtiele heerlijke en eerlijke geur smeert goed en zacht uit en trekt snel in de huid, plakt niet, sandalwood aromatische geur en geen parabenen en geen kleurstoffen.
Inspireert de zintuigen en heeft een hydraterend effect.”Safety First“! De fl esjes kunnen bedrukt worden met jouw eigen logo of reclameboodschap op maat gemaakt. Verkrijgbaar 30ml.: Bath & Shower gel, Hair & Body shampoo, Hair conditioner, Body Lotion en Zeepje 40 gr. Geschikt voor beurzen, evenementen, premiums en leuk als relatiegeschenk. Levertijd 6-8 weken (Custom Made). Past door brievenbus.

Kijk hier voor de website van Attent Present.

Een ballonvaart met A3 Ballon!
A3 Ballon verzorgt ballonvaarten voor particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om een spetterend personeelsfeest, een origineel relatiegeschenk, een ballonvaart kadobon, een huwelijksaanzoek of een hoofdprijs. Bij A3 Ballon ben je aan het goede adres! Ook leveren wij desgewenst ballonvaart kadobonnen in een luxe kadobox. Een ballonvaart met A3 Ballon is met recht een zorgeloos avontuur. Dus waag het avontuur en geniet mee!

Kijk hier voor de website van A3Ballon.

Uit PA.NL Magazine uitgave 7 – mei 2011

Delen