Secretaresse Gadgets Najaar 2010

Le Sack
Dat is nog eens een andere vaas! Hij komt compleet plat bij je binnen en met behulp van warm water modelleer je hem zelf in de juiste vorm. Wanneer je uitgekeken bent op jouw creatie pas je gewoon weer je goocheltruc met het warme water toe en modelleer je hem in een andere vorm. De vaas is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. Je hebt er één voor slechts € 7,95. Winnen? Als jij lid bent van de PA.NL community maak jij kans op deze prijs. Klik hier om te zien hoe.
Klik hier voor meer informatie & bestellen

Diamanten Muis
Pimp je bureau op met deze diamanten computermuis. Deze USB-muis met diamanten is een must have voor elke vrouw die schitterend werk wil verrichten! Je sluit de Diamond Muis gewoon aan via de USB poort van je laptop of desktop. De muis is 10 cm lang en 3 cm hoog en is bezaaid met witte steentjes. Het is natuurlijk ook een heel leuk cadeau voor een collega of vriendin, want “Diamonds are a girls best friend!” Prijs € 29,95. Wij geven er 3 weg aan leden van de PA.NL community, kijk op onze website hoe jij kunt winnen!
Klik hier voor meer informatie & bestellen

Het persoonlijke APK-spel
Een uniek en splinternieuw bordspel om meer uit je leven te halen. Speel het gezellig thuis met vrienden, vriendinnen en familie. Waar sta je in je leven? Waar wil je naar toe? Wat houdt je tegen? Met dit spel word je geïnspireerd, gemotiveerd en uitgedaagd om dát te gaan doen in je leven waar jij elke dag, met een grote glimlach, voor je bed uit wilt komen. Win dit spel op de PA.NL community!
Klik hier voor meer informatie & bestellen

Durf jij deze uitdaging aan?
De nieuwste rage uit Australië! De Brainstring is een hersenkrakend spel wat vraagt om een nieuwe manier van denken. Om de puzzel te kunnen oplossen moet je de knopjes over een kubus bewegen. Maar let op, zorg dat de touwtjes niet verstrikt raken wanneer je de knopjes met elkaar verbindt! Alle draden zijn onderling verwisselbaar dus alle combinaties zijn mogelijk. Handig als je even afleiding nodig hebt op het werk!
Klik hier voor meer informatie & bestellen

Uit PA.NL Magazine 4 – september 2010

Delen