Menu
Nieuws

Feestdagen compleet met wijn!

De feestdagen komen er weer aan dat betekent dat het een drukke tijd gaat worden. Je wilt natuurlijk dat alles met deze feestdagen perfect geregeld is en daarom doen sommige mensen nu al hun inkopen. Sommige dingen kun je immers niet vroeg genoeg in huis hebben. De wijn bijvoorbeeld is typisch een voorbeeld van iets dat absoluut niet mag ontbreken tijdens de feestdagen. Geniet van een heerlijke rode wijn tijdens het kerstdiner en een unieke dessertwijn tijdens het nagerecht. Er zijn natuurlijk talloze verschillende wijnen beschikbaar en je kunt deze beter op tijd bestellen!

Onlosmakelijk verbonden
Feestdagen en wijn zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Natuurlijk drinken veel mensen tijden het kerstdiner een goed glas wijn. Er zijn tijdens de feestdagen echter nog veel meer gelegenheden om wijn te drinken. Op kerstavond bijvoorbeeld of wanneer je tijdens Tweede Kerstdag een hoop familie op bezoek krijgt. En natuurlijk kun je beter teveel dan te weinig wijn in huis hebben. Ook na de feestdagen blijft de wijn nog heerlijk en kun je er nog van genieten. We hoeven je wellicht niet te vertellen dat rode wijn vaak bij vlees gedronken wordt en witte wijn bij typische visgerechten hoort. De laatste jaren worden bubbels ook steeds populairder. Deze werden vroeger vooral bij feestelijke gelegenheden gedronken, maar steeds vaker drinken mensen ook zonder feestelijke gelegenheid bubbels.

Wijnkoelers
Met kerst en oud en nieuw zien we echter nog steeds dat de verkoop van champagne en sparkling wijn omhoog schiet. Nog steeds drinken veel mensen tijdens de feestdagen bubbels. Het belangrijkste van bubbels is natuurlijk dat het koud is. Wanneer deze wijnen niet koud zijn, vinden de meeste mensen ze een stuk minder lekker. Datzelfde geldt overigens voor witte wijn. Tijdens de feestdagen is dat soms echter een behoorlijk probleem. De koelkast(en) staan immers al vol genoeg met eten en drinken soms ontbreekt het simpelweg aan plaats. Een wijnkoeler is in dat geval de ideale uitkomst. Kies uit een assortiment wijnkoelers die ideale wijnkoeler voor jou en je hoeft niet bang te zijn dat je wijn met de feestdagen niet koel is!