Feesten in de stad! – Feest.nl

Nederland heeft ontzettend leuke steden met een scala aan mogelijkheden. Noem een stad en wij hebben voor jou de leukste ideeën. Speciaal voor jou hebben we in deze uitgave een ‘feest in de stad’ special gemaakt.

1. Amsterdamse Avond
In Café De Blauwe Pan schenken eigenaren Joris en Soraya bij binnenkomst voor iedereen de eerste borrel in en vertellen geheel op eigen wijze de laatste roddels over de Jordaan. Nee, hier krijg je geen trendy house muziek, maar een gezellige mix van Amsterdamse hits en toppers van nu. Na een buffet met allerlei lekkernijen wordt Sjakie Wit, de huis-entertainer, voorgesteld en start de verboden speelzolder. Wie durft er een gokkie te wagen? Hierbij zijn natuurlijk prachtige en een beetje ondeugende prijzen te winnen. Daarna is het de hoogste tijd voor Nikkelen Johnny, een bekende Amsterdamse zanger, die uw heupen weer in beweging brengt. Na 4 uur eten, spelen, feesten en zingen is het helaas tijd om afscheid te nemen. Beleef een fantastische avond op z’n Amsterdams.

Kijk hier voor meer informatie over deze ‘Amsterdamse Avond’.

2. Moordspel en Diner in Utrecht
Een heerlijk diner met een prettig gezelschap in een gezellige sfeer. Zomaar een avond, zomaar een restaurant, zomaar een gezelschap en dan wordt het dode lichaam van een man gevonden! Een moord, zo lijkt het.. De recherche komt over de vloer en jullie gezelschap is de enige getuige en de enige verdachte! Vanaf nu kun je niemand meer vertrouwen, iedereen is verdacht. Dus jij ook! Jouw buurman is misschien wel een moordenaar, maar hij verdenkt jou misschien wel van deze moord. Wordt de moordenaar ontmaskerd en daarmee deze gruwelijke misdaad opgelost? Met het spannende themafeest “Moordspel Diner” neemt u deel aan het meest ultieme bedrijfsfeestje.

Kijk hier voor meer informatie over het ‘Moordspel- en diner’.

3. Leer pokeren in Groningen
Altijd al eens goed willen leren pokeren? Leer het in Groningen van een professional aan een echte speeltafel. Een croupier met ervaring in diverse Europese topcasino’s geeft jullie uitleg aan een echte pokertafel. Je leert de regels, technieken en speelwijzen te combineren met een ware pokerface en je speelt met echte pokerfi ches. Daarna spelen jullie gezamenlijk een toernooi. Napraten over het pokeren kan in een restaurant in het centrum van Groningen. Kortom, een geweldig personeelsuitje dat in het teken staat van het pokerspel. Leer het in Groningen van een professional aan een echte speeltafel. Wie van jouw collega’s bluft het beste?!

Kijk hier voor meer informatie over ‘Pokeren in Groningen’.

4. Steppen en Pubquiz in Den Bosch
Een bedrijfsuitje dat anders moet zijn dan alle andere uitjes die je hebt georganiseerd. Jullie beginnen met de fotosteptocht. Door middel van foto’s, beschrijvingen en een goede samenwerking tussen de deelnemers ontstaat er een  mooie route. Deze tocht voert je langs mooie bezienswaardigheden, het oude centrum en natuurgebied ‘Het Bossche Broek’. Tijdens deze route behoor je ook een aantal vragen te beantwoorden, uiteindelijk komt hier dan een leuke slagzin uit. Bij terugkomst staat er een heerlijke lunch voor je klaar. Vervolgens strijd je met jouw eigen gezelschap in kleine teams voor de hoofdprijs tijdens de oergezellige pubquiz! Door onze enthousiaste quizmaster in glitterpak wordt de toon direct gezet! Welk team gaat er met de hoofdprijs vandoor?!

Kijk hier voor meer informatie over de ‘Pubtocht en Steppen’.

5. DEAL OR NO DEAL Nijmegen Edition
Een dagje teambuilding met collega’s. Zo leer je je echte goede collega’s pas kennen. Wie heeft er het lef om tot het uiterste te gaan en wie gaat door de knieën voor het beste aantrekkelijke bod om de troostprijs maar te nemen? Net als op tv bij DEAL OR NO DEAL gieren de zenuwen op het laatst door ieders keel. Wie laat zich afkopen en wie neemt de verstandigste beslissingen? Wie kan er goed onderhandelen en wie kan de spanning niet meer aan? Gewapend met een stapel fake dollars ga je met jouw team de strijd aan om het meeste geld te verdienen! Op een aantal plekken in de stad kun je met jouw team het geld inzetten bij de diverse kennis- en actie opdrachten. Je kunt geld winnen, alles verliezen of het bod accepteren.

Kijk hier voor meer informatie over ‘Deal or No Deal in Nijmegen’.

Wil je meer informatie over deze feesten? Bel gratis 0800-7807807.

Uit PA.NL magazine uitgave 7 – mei 2011

Delen