Eenvoudige tips hoe om te gaan met een Deurswaarderskantoor?

Eenvoudige tips hoe om te gaan met een Deurswaarderskantoor?

Heeft u er ook last van wanbetalers? Erg onprettig. Het kost veel tijd en energie om openstaande facturen betaald te krijgen. Iets waar je liever niet mee bezig bent. De dienst of het product is vaak ook al geleverd en dan moet je alsnog achter je geld aan.

Wilt u dit traject liever uit handen geven? Dank dan eens aan een incassobureau of deurwaarderskantoor. Zij kunnen u veel tijd, energie en uiteindelijk ook geld besparen.

Voordat u een incassobureau kunt inschakelen dient u de wanbetaler wal al een aantal keer een herinnering hebben gestuurd en ook een ingebrekestelling. De klant moet immers wel op de hoogte zijn van een openstaande factuur en hij of zij moet ook de kans krijgen deze te betalen. Wanneer de afgesproken betalingstermijn is verstreken en betaling blijft ook uit na het versturen van de herinneringen is het tijd voor het incassobureau.

Het is belangrijk om alle openstaande posten en de correspondentie met de klant te verzamelen in een dossier. Het incassobureau kan op deze manier snel aan de slag met uw opdracht. Belangrijk is natuurlijk dat het geld, na het overdragen van het account, snel op uw bankrekening staat, maar ook dat de relatie met de klant ook nog goed is.

Bij Huyer Incasso is dit ook hun doel: Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise zijn wij in staat uw vordering succesvol te incasseren. Bij ons staan daadkracht, communicatie en maatwerk centraal! U wilt wel op tijd uw geld maar niet uw klanten kwijt. 

Uw vordering, onze zorg!

Voor meer informatie over incassobureaus en Deurwaarders neem dan contact op met Huyer Incasso. Zij informeren u graag over de mogelijkheden.

Delen