Menu
Vrije tijd

Irma test de ‘In Balans Wellness Special’ voor PA.NL

Een oproep om een beauty-arrangement te testen leverde veel reacties op. Uit ruim honderd aanmeldingen kozen we voor directiesecretaresse Irma uit Ede. Zij ging voor ons een dagje relaxen bij de Veluwse Bron in Emst om de ‘In Balans Wellness Special’ te testen.

Irma Ranzijn is werkzaam als directiesecretaresse bij PGA Nederland NV in Veenendaal. Ze is 44 jaar en woont samen met haar man in Ede. Lees hieronder hoe zij deze dag ervaren heeft.

“Midden op de Veluwe tussen Apeldoorn en Zwolle ligt wellnessresort de Veluwse Bron. Het is gemakkelijk te vinden, maar zet vooral je navigatie uit en volg gewoon de borden zodra je de afslag Vaassen/Terwolde op de A50 hebt genomen. De Veluwse Bron is ruim opgezet en ligt in een prachtig natuurgebied met een meertje en bossen in de directe omgeving. De inrichting is strak en trendy, maar ook warm en gezellig. Wat ik bijzonder knap vind is dat je niet merkt hoe groot het eigenlijk is. Overal waar je komt hangt een ontspannen, rustige sfeer. Misschien komt dat ook doordat de verschillende faciliteiten verspreid zijn over drie etages en het wellness dorp buiten, waar zelfs ik me goed kon oriënteren.

Essence gelaatsbehandeling
De behandelingen maken een ‘verwen jezelf’ dag helemaal compleet. Ik heb eerst een gezichtsbehandeling gehad van Cindy. De behandeling was gericht op ontspanning, dus de epileertang en de harspot kwamen niet aan bod! Ergens wel jammer want eigenlijk is het een uitgelezen kans om het nuttige met het aangename te combineren en daar houden wij praktische types wel van. De behandeling voelde aan als één lange gezichtsmassage en dat is wel echt verwennerij ten top.

Ayurvedische massage
Hoogtepunt van mijn bezoek aan de Veluwse Bron was de Ayurvedische massage. Daarvan was ik echt onder de indruk. Ik had van tevoren geen idee wat ik ervan kon verwachten. Anders dan dat het gebaseerd is op een eeuwenoude Indiaase traditie, waag ik mij vooral niet aan een uitleg want die kan Norbert – die mij deze behandeling gaf – je veel beter geven. Of nog beter, doen ervaren. Als je een bezoek brengt aan de Veluwse Bron tracteer jezelf dan zeker op deze Ayurvedische massage. Een hele bijzondere ervaring waar je echt helemaal van bij komt, en waar je op de één of andere mysterieuze manier ook na die tijd nog een bijzonder gevoel aan overhoudt.

Verder is ook aan de inwendige mens gedacht. Ik kreeg het Palet Veluwse Bron in één van de restaurants. Het was heerlijk!

Mijn conclusie: de ‘In Balans Wellness Special’ is een echte aanrader voor iedereen!”

Heb je na het lezen van het verhaal van Irma ook zin gekregen in een beautydag?
Klik hier voor de ‘In Balans Wellness Special’ of klik hier voor meer beauty arrangementen.

Dit artikel is afkomstig uit PA.NL magazine –  nummer 1 – najaar 2009