Deze week valt het nieuwe PA.nl Magazine weer op je deurmat!

Deze week valt het nieuwe PA.nl Magazine weer op je deurmat!

Deze week komt het nieuwe PA magazine weer uit! Hét magazine voor (directie)secretaresses, managementassistenten, office managers, personal assistants en alle andere managementondersteuners.Wil jij dit magazine boordevol leuke en interessante interviews, artikelen, tips en weetjes ook graag ontvangen? Vraag dan snel nog de PaCard aan! De PaCard kost slechts 29 euro per jaar en je profiteert naast het magazine ook nog eens van vele extra’s. Wij zorgen dat je dan ook deze editie nog zal ontvangen. 

Ook dit keer zijn we er weer in geslaagd om een magazine vol boeiende en informatieve artikelen, leuke verrassende interviews, tips, trends en weetjes te maken en vol trots presenteren we je dan ook; ‘ PA.nl magazine nummer 12′. In deze editie tref je in onze nieuwe rubriek; ‘De baan van’ een interview aan met 2 secretaresses die beide werkzaam zijn voor een groot internationaal bedrijf maar ons meenemen in twee heel verschillende werelden.

Karin is in gesprek gegaan met Marianne Smits, coach, trainer en schrijfster van boeken en zij geeft ons haar visie op welke competenties en skills er voor het vak er in de toekomst gevraagd gaan worden. Daarnaast zet Emilie Broere naar aanleiding van gedaan onderzoek alle voor en nadelen van Het Nieuwe Werken op een rijtje. Mocht je werkgever twijfelen is het wellicht goed om hem/haar het artikel even te laten lezen, en de tips van Heleen ter Avest voor doeltreffend contact maken het je nog makkelijker.

Uiteraard tref je ook weer een aantal vaste rubrieken aan zoals de column van Rasja Post, tips voor vergaderen, feesten, bedrijfsuitjes en boeken. En hebben we weer een prachtige beauty locatie voor je uitgelicht. Nieuw is de pagina met allerlei handige apps waar je je voordeel mee kunt doen.

Twijfel niet en bestel de PaCard nu!
Wat dacht je van geweldige kortingen in de Secretaressewinkel, gratis toegang tot Letsmeet.nl, korting op het totale aanbod zakelijke evenementen van BUSINESSBOOKERS.NL en elke week kans op leuke prijzen viaSecretaresseprijsvraag.nl. Maar dit is nog lang niet alles! Kijk snel op PaCard.nlvoor nóg meer voordeel en meld je direct aan!

Delen