De voorlopige balans opmaken

De voorlopige balans opmaken

Het is misschien wat voorbarig, maar toch… Het eerste half jaar is alweer voorbij. Tijd om de voorlopige balans op te maken.

Na allerlei positieve berichten op TV en in de kranten, zien wij bij Dorhout Mees als evenementenlocatie ook dat de crisis afloopt. Het aantal aanvragen loopt op en de budgetten worden weer hoger. Wat ons opvalt is dat bedrijven meer vastigheid en zekerheid wensen, ook in een vergader- en congreslocatie, hotel of restaurant. Wij krijgen meer dan voorheen de vraag of wij geen contract aan willen gaan om een bepaald evenement een aantal jaren bij ons te organiseren of het verzoek om afspraken te maken over prijzen. Dit is eigenlijk ook niet zo vreemd. De prijzen zijn nu vaak lager dan dat deze voor de crisis waren. En zo bevat de crisis toch weer de kiem voor vruchtbare tijden. Door afspraken te maken op het laagste punt, plukt u hiervan op termijn de vruchten.

Omdat wij graag gehoor geven aan de wensen van onze klanten, bieden wij een aantal typen partnerschappen aan. Het woord partner betekent veel voor ons. Wij gaan immers een verbinding aan voor een langere periode en wij willen dat deze periode voor beide partijen wat oplevert. Boekt u regelmatig vergaderingen, hotelkamers of organiseert u jaarlijks terugkerende evenementen, dan kan het absoluut lonen om een partnerschap aan te gaan. Dit heeft een aantal voordelen. Zoals al eerder gezegd kunt u afspraken over gunstige tarieven maken en krijgt niet te maken met onverwachte prijsverhogingen. Ook krijgt u bepaalde voorkeuren: die zaal die u prettig vindt, de hotelkamers waar uw gasten zo tevreden over zijn en gevraagd – en ongevraagd – advies.

Vooral het laatste punt vinden wij belangrijk. Dit advies komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. U krijgt dit advies omdat wij u kennen. Een persoonlijke benadering voor u, uw gasten en uw organisatie. Zo zijn niet alleen de kosten lager maar wordt vooral de toegevoegde waarde voor u groter.

Wilt u weten op welke manieren u een partnerschap met ons vorm kunt geven? Laat uw gegevens dan achter via ons contactformulier. Dan bellen wij u binnen één werkdag terug.

Delen