De Nederlandse Modelspoordagen in Rijswijk

De Nederlandse Modelspoordagen in Rijswijk

Reeds tientallen jaren vindt de Nederlandse Modelspoordagen plaats in Rijswijk, dé beurs voor modelspoorliefhebbers. De tentoongestelde modulebanen vormen een belangrijk onderdeel van het evenement dat twee dagen duurt. Daarnaast bestaat de beurs uit circa 200 verkoopkramen met allerlei producten op het gebied van modelspoor.

De Nederlandse Modelspoordagen is een sfeervolle beurs en is geschikt voor jong en oud. De eerstvolgende beurs vindt plaats op zaterdag 13 & zondag 14 januari 2018. U bent van harte welkom.

De Nederlandse Modelspoordagen is één van de meest toonaangevende beurzen op het gebied van modelspoor en hét ideale trefpunt voor modelspoorliefhebbers. Deze gezellige beurs vindt jaarlijks plaats in samenwerking met Rail Magazine.

Tentoongestelde modelbanen
Een belangrijk kenmerk van de Nederlandse Modelspoordagen is de mooie selectie van modelbanen. U kunt ruim 20 banen bekijken bij de stands van verschillende verenigingen en thuishobbyisten. Zo wordt Neu Birkenfeld tentoongesteld. Deze baan van M.S.C. Spijkspoor is nu voor het eerst te zien!

Voor kids!
Speciaal voor de Nederlandse Modelspoordagen komt Stoomgroep West Zuiderpark met de mobiele spoorbaan naar Rijswijk om kinderen de unieke ervaring te bieden om mee te kunnen rijden op een echte miniatuur trein. Daarnaast kunnen de jongsten onder ons hun rangeerdiploma halen.

Wilt u meer weten over de Nederlandse Modelspoordagen?

Delen