Culinaire Verwennerij – Teambuilding Top 5

Culinaire Verwennerij – Teambuilding Top 5

1. Koken aan Zee in Zeeland
Verse ingrediënten, gezelligheid en professionele begeleiding staan centraal in deze kookworkshop. Het strand en de zee zijn slechts op 50 meter afstand! Na de ontvangst met huiscocktail en amuse bereid je samen met je gezelschap onder begeleiding van een chef-kok een heerlijk 3-gangen menu in een professionele keuken. Je kunt de kookworkshop combineren met een scala aan activiteiten in de omgeving, zoals een solextocht langs de Zeeuwse kust of het maken van een zandsculptuur op het strand.
Meer informatie over dit arrangement in Zeeland

2. Avondje uit met de Tapas Tour in Arnhem
Deze avond bezoek je drie verschillende restaurants waar je telkens een selectie van heerlijke tapas voorgeschoteld krijgt. Om de avond wat spannender te maken moet je wel zelf de restaurants zien te vinden middels een zogenaamde ‘proeftocht’. Deze verplaatsingen bevatten verrassende elementen die ervoor zorgen dat deze avond niet snel vergeten wordt. Laat je verrassen! Voor een gezellige avondje uit met collega’s, teamgenoten of personeel is dit bedrijfsuitje in Arnhem zeker een aanrader.
Meer informatie over dit arrangement in Arnhem

3. Chocolade maken in Groningen
Ben je ook zo dol op chocolade? Dan is dit jouw arrangement! Samen met je collega’s word je ontvangen in het centrum van Groningen met een kopje koffie en gebak. Hierna begint de workshop. Je begint met het maken van een doosje van chocolade. Het doosje wordt vervolgens gevuld met allerlei chocolaatjes die je ook weer zelf maakt. Het leukste is dat je alles naar huis mee mag nemen! Het personeelsuitje wordt in stijl afgesloten met een 3-gangendiner in het centrum van Groningen.
Meer informatie over dit arrangement in Groningen

4. Vlaaibakken, rondvaart en diner in Maastricht
Altijd al willen weten wat nou typisch Limburgs is? Dit arrangement spijkert je helemaal bij! Na de ontvangst met koffie en Limburgse vlaai krijg je een rondleiding door de molen en bakkerij. Aan jou om deze heerlijke vlaai te bakken! Hierna geniet je van een rondvaart op de Maas met een bezoek aan de mergelgroeven onder begeleiding van een grottengids. Sluit deze typisch Limburgse dag af met een heerlijk Limburgs diner waarbij je geniet van Limburgse streekgerechten! Sjmakelijk ete!
Meer informatie over dit arrangement in Maastricht

5. Speel het Moordspel Diner in Amsterdam

Een heerlijk diner in een gezellige sfeer. Zomaar een avond, zomaar een restaurant, zomaar een gezelschap en dan….een moord gepleegd! Wie is de moordenaar? Vanaf nu kun je niemand meer vertrouwen, iedereen is verdacht. Dus jij ook! Tijdens dit arrangement zul je volledig opgaan in een ongelooflijk spannend moordverhaal. Met behulp van prachtige kostuums en schitterende verhalen kun je jezelf volledig in- en uitleven bij het onderzoeken en oplossen van een net gepleegde misdaad. Je bent wie je speelt!
Meer informatie over dit arrangement in Amsterdam

Wil je meer informatie over deze Top 5? Bel gratis 0800-7807807.

Delen