Complete feesten door heel Nederland

Complete feesten door heel Nederland

De feestdagen zijn alweer in zicht! Een gezellige tijd met volop feestelijke momenten. Ook een goed moment om even wat extra aandacht te schenken aan je medewerkers of collega’s. Geniet van een spraakmakend feest op een prachtige locatie in Nederland, met DJ of band die het feest in hogere sferen brengt. Om je een beetje op weg te helpen, doen wij je hieronder een aantal suggesties om de keuze te vergemakkelijken.

1. Feestavond in The Club
The Club is een feestconcept met verschillende thema’s in verschillende ruimten die met elkaar zijn verbonden. De basis is de Dance Club, Gamble Club, Game Club en de Tapas and Drinks Club. Een compleet themafeest met voor elk wat wils. Het concept is op iedere locatie in Nederland te organiseren. Bijvoorbeeld op een partyschip, landhuis, kasteel of in een gezellige kroeg. Afhankelijk van je wensen, groepsgrootte en doelgroep kunnen ze het concept aanpassen of uitbreiden met bijvoorbeeld de Whisky Club, Smoking Club, Wine Club, Salsa Club, Showcooking Club of Piano Club.

2. La noche de Cuba
Een avond vol passie, muziek en dans! Fantastische percussionisten en wervelende Cubaanse dansers en danseressen passeren tijdens deze avond de revue. Beleef ook een swingend bedrijfsfeest en voel de passie van Cuba! HOT, letterlijk en figuurlijk. Iedereen die wel eens op zo’n uitbundig themafeest is geweest, kan er over meepraten en krijgt nog steeds een dromerige blik bij de herinnering. Wij garanderen je een weergaloze avond met collega’s, helemaal op het spannende ritme van Havana, Cuba! De DJ zorgt op de achtergrond alvast voor een Cubaanse en Zuid-Amerikaanse muzikale omlijsting.

3. Eindejaarsaanbieding bij Madurodam
Een evenementenlocatie in het hart van Den Haag en vlakbij de kust van Scheveningen met een uniek activerend en innovatief miniatuurpark, prachtige zalen, eindeloos veel mogelijkheden en een professionele en flexibele organisatie aan je zijde. Madurodam Events bied je naast een zeer speciale en indrukwekkende evenementenlocatie ook vele mogelijkheden op culinair gebied. Van een lunch, high-tea, uitgeserveerd diner, buffet tot borrelarrangement en voor groepen variërend van 20 tot 1200 personen. Wil jij het Eindjaarsfeest of de Borrel dit jaar op een unieke locatie organiseren met uitzicht op heel Nederland? Kom dan naar Madurodam.

4. All inclusive Kasteel Feestarrangement
De gasten worden ontvangen met een verrassende Kasteel Cocktail de DJ of Liveband begint te spelen. Om je innerlijke ziel ook in de feeststemming te houden wordt er een buffet gepresenteerd. Na voldaan de tafel te hebben verlaten, gaat de feestavond door tot in de vroege uurtjes. In de Hoofdburcht bevinden zich de Ridder- en Rentmeesterzaal en diverse 14e eeuwse gewelven. Door deze gewelven en zalen met elkaar te verbinden biedt de Hoofdburcht plaats voor partijen tot 450 personen. Er zijn uiteraard kamers beschikbaar in de Kasteelhoeve van Landgoed Kasteel Daelenbroeck indien je graag wilt blijven overnachten.

5. Gooische vrouw zoekt boer
Op zoek naar een topfeest? Reserveer ‘Gooische Vrouw zoekt Boer’ en beleef het leukste feest van Brabant en omstreken! Een feestje? Nee… dit wordt een regelrechte knalparty, vol entertainment, gezelligheid, topcabaret en wervelende optredens! De hostess, het ultieme stereotype van de volledig vertwijfelde Gooische vrouw, is jarig en viert een feestje in het Brabantse Boerenland! De hele avond kan er gedanst, gegeten en gefeest worden onder de lekkere muziek van de DJ. Je kunt mee doen aan de PC Hooftpolonaise en meezingen met de Botoxsong. Je kijkt en luistert naar een optreden van the Dutch King of pop ‘Mighty Marty’. Een feestelijke cocktail van entertainment, lachwekkende optredens en foute Gooische vrouwenbekentenissen, het komt allemaal voorbij!

Wil je meer informatie over deze feesten? Bel gratis 0800-7807807 of ga naar Feest.nl en profiteer van een leuke korting als je een PaCard hebt!

 

Delen