Boekentips!

Boekentips!

Niet lullen maar poetsen
Hoeveel sporters dromen van Olympisch goud? Hoeveel managers van een directiefunctie? Hoeveel mensen van een goede relatie, een eigen zaak of veel geld? Slechts weinigen slagen erin die dromen te verwezenlijken. En als ze dat doen, zeggen we dat ze geluk hebben gehad…. Maar met ‘geluk‘ heeft hun succes eigenlijk nooit wat te maken. Hard werken, eindeloos lang trainen, totale focus, risico’s nemen en doorzettingsvermogen blijken de winnende ingrediënten te zijn. Als je succesvol wilt zijn, zul je ervoor moeten werken. De enige plaats waar succes voor werk komt, is in het woordenboek. Om succes te hebben moet je heel goed weten wat je wilt bereiken. Je moet een doel hebben en een actieplan. Maar een doel en een actieplan zijn niets waard als dat plan niet uitgevoerd wordt. En precies over die uitvoering vind je heel weinig informatie. Niet lullen maar poetsen vult die leegte op. Wij mogen 3 exemplaren weggeven aan PaCard houders! Kijk snel op Secretaresseboek.nl voor meer informatie! Heb jij nog geen PaCard? Bestel deze dan op PaCard.nl.

Durf te vragen
Ongebruikte kantoorgebouwen, laptops, ideeën en contacten: samen hebben we meer welvaart en creativiteit dan we nodig hebben. In dit boek kun je lezen hoe je deze overwaarde kunt benutten, gewoon door te vragen! Nils Roemen en Fanny Koerts beschrijven hoe durftevragen Nederland heeft veroverd. Mede dankzij sociale media als Twitter en de hashtag #durftevragen groeide het uit van een sympathiek idee tot een fenomeen, een nieuwe manier van denken. Ontdek hoe ook jij slim kunt samenwerken met mensen binnen en buiten je netwerk. Wij mogen 3 exemplaren weggeven aan PaCard houders! Kijk snel op Secretaresseboek.nl voor meer informatie! Heb jij nog geen PaCard? Bestel deze dan op PaCard.nl.

 

Lopen doe je zelf
Waarschijnlijk kent iedereen het: het gevoel dat er meer uit het leven en werk te halen is dan je nu doet. Je kunt dat gevoel accepteren, maar je kunt ook besluiten er wat mee te doen. Je kunt op zoek gaan naar inspiratie en concrete handvatten om het beste uit jezelf naar boven te halen en te ontdekken wie je nu werkelijk bent en wat je echt wilt. In Lopen doe je zelf leer je op een bijzondere manier balans te brengen tussen hoofd, hart en lichaam en de inzichten hiervan te vertalen naar leven en werk. Want mensen hebben vaak veel meer kracht in zich dan ze benutten, en kunnen met meer plezier werk doen dat veel beter bij hen past. Lopen doe je zelf is een stapsgewijs proces waarin je je persoonlijke kracht (her)vindt. Op de kruispunten in je leven helpt dit boek je te kiezen voor de weg die het beste bij je past. De boodschap van Lopen doe je zelf is tijdloos: benut je talenten optimaal, blijf dicht bij jezelf, ga uit van je persoonlijke kracht en realiseer zo je wensen en verlangens. Kortom: haal eruit wat er in zit! Wij mogen 3 exemplaren weggeven aan PaCard houders! Kijk snel op Secretaresseboek.nl voor meer informatie! Heb jij nog geen PaCard? Bestel deze dan op PaCard.nl.

 

Groundswell
Op het moment dat je dit leest, schrijven klanten over jouw producten op blogs en zetten er filmpjes over op YouTube. Ze beschrijven ze op Wikipedia en praten erover op Facebook en Twitter. Dit zijn allemaal voorbeelden van social media – de groundswell – (vloedgolf) die een blijvende verschuiving aan het veroorzaken is in de manier waarop de wereld werkt. Veel bedrijven zien dit als een bedreiging. Maar je kunt het ook als een uitdaging zien. In Groundswell tonen twee topanalisten van Forrester Research overtuigend aan dat je de kracht van de klant positief kunt benutten. Of je nu in marketing, onderzoek & ontwikkeling, service of sales werkt, of je eigen zaak runt, in dit boek vind je degelijk onderbouwd en doelgericht advies. Kijk op Secretaresseboek.nl voor meer informatie.

 

Uit PA.NL magazine uitgave 9, november 2011

 

Delen