Boekentips – SecretaresseBoek.nl

Boekentips – SecretaresseBoek.nl


Wat is jouw droom?

Door dit boek op te pakken, heb je de eerste stap gezet op weg naar jouw droom! Laat deze impuls niet verloren gaan. Blijf met jouw droom bezig, blijf bewust keuzes maken. Dan hoef je later niet te denken: ‘had ik maar…’ Wat zou jij het liefste doen als je niet gehinderd werd door tijd, geld, verplichtingen of andere beperkingen: een wereldreis maken, meer leuke dingen doen, een eigen bedrijf beginnen, jouw droombaan vinden, emigreren….Wat je droom ook is, begin er NU aan!
Auteur: Esther Jacobs
Meer informatie over Wat is jouw droom?

Veel te doen, weinig tijd?
Elke dag moet je rennen en vliegen om alles op tijd af, klaar en schoon te krijgen. Het lijkt onmogelijk: thuis alles op rolletjes laten lopen, voldoende aandacht voor partner en kinderen en ook nog tijd voor jezelf. Toch heeft Denise Hulst talloze praktische tips om je tijd thuis beter in te delen. Met speciale aandacht voor het digitale huishouden. Keuzes maken, opruimen, plannen, routines inbouwen, taken verdelen. Zo creëer je rust en krijg je tijd om dingen te doen die je graag wilt doen.
Auteur: Denise Hulst
Meer informatie over Veel te doen, weinig tijd?


Liever assertiever

Heb je moeite nee te zeggen? Vat je een kritische opmerking vaak persoonlijk op? Vind je ruzie maken lastig? Een groot aantal vrouwen zal deze vragen met een volmondig ‘ja’ beantwoorden. Vooral vrouwen hebben namelijk de neiging in een discussie te snel toe te geven om conflicten uit de weg te gaan en de lieve vrede te bewaren. Maar een overdreven hang naar harmonie maakt je niet echt gelukkig. Je past je steeds maar aan de verwachtingen van anderen aan en laat je eigen persoonlijkheid ondersneeuwen.
Auteur: Irene Becker
Meer informatie over Liever assertiever


De succesvolle secretaresse

Het grootste compliment dat je baas je kan geven. Het antwoord op hoe je alle bordjes met een glimlach in de lucht kan houden, terwijl je ondertussen je baas versteld doet staan van de bergen werk die je hem uit handen neemt en je collega’s verrast met de eenvoud van je aanpak. Een praktisch naslagwerk voor de hedendaagse secretaresse, voorzien van praktijksituaties in de vorm van interviews. Opgedragen aan alle hardwerkende, verantwoordelijkheidnemende, dienstbare, multitaskende supervrouwen, die alles geven om hun opdrachtgever te laten stralen! Op Secretaresseboek.nl vind je een code waarmee je korting krijgt op dit boek.
Auteur: Desiree Verheij
Meer informatie over De Succesvolle Secretaresse

Kijk voor meer informatie over deze boeken en andere boekentips op SecretaresseBoek.nl!


Uit PA.NL magazine 5 – november 2010

Delen