Boekentips – Secretaresseboek.nl

Boekentips – Secretaresseboek.nl

Het POWER boek
Geef je carrière meer POWER door het lezen van ‘Hét POWER boek’ en vooral het toepassen van de vele praktische tips en technieken. Dit unieke boek zal je daadwerkelijk helpen het beste uit jezelf te halen! De onderwerpen die de revue passeren zijn bedoeld om je persoonlijke kracht (verder) te ontwikkelen en te versterken. Stuk voor stuk geschreven door experts op hun gebied! Realistische zelfkennis en het toepassen van een aantal van de vele beschreven tips en technieken bieden je de mogelijkheid om van je werk en je leven met minder stress te genieten!

Auteur: Geert Teunissen
Nederlandstalig
Gebonden, 212 blz.
Kluwer
1e druk, 2012
EAN: 9789013105445

De kracht van tegenslag
Wat doet er nu écht toe? Wat is nu echt belangrijk in je leven? ‘De kracht van tegenslag’ laat je zien dat tegenslagen dé beslissende momenten voor (positieve) verandering kunnen zijn. Psycholoog Stephen Joseph heeft meer dan twintig jaar ervaring met het werken met traumaslachtoffers. Al snel kwamen hij en zijn team erachter dat veel ‘slachtoffers’ – van ingrijpende gebeurtenissen als ziektes, scheidingen en ontslag– na verloop van tijd aangaven sterker te zijn geworden door wat hun is overkomen. Stephen Joseph laat in De kracht van tegenslag zien dat tegenslagen dé beslissende momenten voor positieve verandering in je leven kunnen zijn.

Auteur: Stephen Joseph
Nederlandstalig 
Paperback, 344 blz.
AW Bruna 
1e druk, 2012
EAN: 9789400501850

Creatief en betrokken vergaderen
‘Creatief en betrokken vergaderen’ gaat over vergaderen. Maar het gaat vooral over veel meer dan dat: over hoe vergaderen daadwerkelijk jouw organisatie kan helpen om de uitdagingen van de 21ste eeuw aan te kunnen. Creativiteit, betrokkenheid en flexibiliteit zijn daarbij sleutelwoorden. En dat vraagt om een nieuwe manier van vergaderen. Met simpele tips zoals de Taartenschijfmethode (om snel een agenda te maken) tot diepgaande werkvormen als Open Space, leer je meer ideeën, meer betrokkenheid en meer impact uit jouw vergaderingen te halen. Om daarmee minder of zelfs helemaal niet meer te hoeven vergaderen.

Auteur: Ruben van der Laan
Nederlandstalig
Paperback, 112 blz.
Kluwer
1e druk, 2012
EAN: 9789013103236

Coach jezelf in drie stappen (e-book)
Jezelf coachen is de nieuwste trend. Steeds meer mensen voelen de behoefte bewuster om te gaan met hun persoonlijkheid, werk, relaties en talenten. Velen laten zich hierbij op weg helpen door een ‘professional’. Het aantal coaches is de afgelopen jaren dan ook enorm toegenomen. Dit boek is geschreven voor mensen die de zoektocht naar hun innerlijke willen en kunnen liever zonder coach afleggen. Het beschrijft een driestappenplan dat is gebaseerd op bekende en minder bekende theorieën en methoden. Het leert je gebruik te maken van je eigen wijsheid om richting aan je leven te geven. Laat je niet langer afleiden door allerlei externe factoren en start nog vandaag je innerlijke reis.

Auteur: Ursela van Stekelenburg

Nederlandstalig 
ebook
Bohn Stafleu van Loghum 
2006
EAN: 9789031392520 

 Neem ook een kijkje op Secretaresseboek.nl voor meer boekentips!

 

 

Delen